kartka z wakacji

Temat przeniesiony do archwium.
witam.
jestem kiepski z ang, musze napisac kartke z wakacji po angielsku w ktorej mają byc zawarte informacje co do pogody, miejsca gdzie jestem, atmosfer, z kim jestem i hotelu. bardzo prosze o pomoc. o dla mnie wazne czekam:* dziekuje z góry!
Jak sie nie wezmiesz do nauki, to nadal bedziesz kiepski. Przepisac to nie sztuka. A podac jako swoje, to na dodatek oszustwo.

Napisz jak umiesz i wklej do sprawdzenia. Pisz od razu po angielsku i nie uzywaj translatora.
nie umem, chce skorzystac do napisania swojego! zaczynam angielski. prosze napiszciee!
pomoze mi ktos? bardzo prosze was!!
>zaczynam angielski.

Jak widać, źle zaczynasz.
bardzo prosze, jutro chciał bym to miec, to forum, tu szuka sie pomocy powinno sie ja znajdowac! prosze was
Yep, a jesli chodzi ci o biuro tlumaczen to 'pietro' wyzej (czyt. wstecz, google?).
tyle własnie umiecie.... nie pomozecie tylko sie mądrzycie! super !Ja dalej mam nadzieje ze jest jakis normalny uzytkownik,( ktory nie przychodzi tu tylko korzystac, ale tez pomagac) ze mi pomoze.......
Przejrzyj sobie forum i zobaczysz, że wiele osób tu pomaga. Trzeba tylko podać jakiś wkład własny, a nie szukać naiwnego, który za ciebie odrobi zadanie. To nie jest pomoc.
Ja dalej mam nadzieje ze jest jakis normalny uzytkownik,( ktory nie
>przychodzi tu tylko korzystac, ale tez pomagac) ze mi pomoze.......

Właśnie Ci pomagają. Trzy dni miałeś na to wypracowanie. Nie proś. Miej trochę ambicji. Napisz jak potrafisz i może Ci ktoś to sprawdzi. Piszę "Może", bo już jest dość późno.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Studia za granicą