studia aktorskie w uk?

Temat przeniesiony do archwium.
Hey;)
Czy ktoś z Was zastanawiał się nad tym:P?
Czy dla obcokrajowca ma to w ogóle jakiś sens?
Myślę nad jakąś fuzją kierunków (taka forma zabezpieczenia:P) i wymyśliłem...International Relations (dość szerokohoryzontalny kierunek:)
Piszcie o waszych nietypowych pomysłach na studia, czy znacie jakieś univerki słynące ze szczególnej elastyczności w doborze podmiotu nauczania?
pozdr!;)
Nie wiem czy to aktorstwo jest takie nietypowe, ale marzą mi się takie studia za granicą, w tym roku pisze maturę i zamierzam spróbować :)
A o jakim uniwersytecie myślałeś?
To dość interesujące pytanie. Zawsze myślałam o Machulskich, ale gdy wyjechałam za granicę stwierdziłam, że takie studia byłyby świetnym pomysłem!
Może warto się nad tym zastanowić? Też w tym roku piszę maturę więc nie wiem czy nie jest już za późno na taką decyzje. Podobno o niektóre uczelnie trzeba się starać na rok przed rozpoczęciem studiów.

Jak coś ciekawego znajedziecie.. to dajcie znać ;)
Jeśli chodzi o aktorstwo, to w grę wchodzi Gaiety School of Acting w Dublinie, ew. jakiś oddział oxfordzki (co do samej Anglii nie mam jeszcze rozeznania w tym temacie;p)
Problem polega na tym, że totalnie nie wiem jak mogłaby wyglądac rekrutacja w tym kierunku... Nie potrafię natrafic na wypowiedzi Polaków studiujących aktorstwo (gdziekolwiek za granicą..) Poza tym może byc ciężko z łaczeniem aktorstwa z czymkolwiek, gdyż są to studia jednolite:(
Ale mam jeszcze trochę czasu by zainteresowac się bliżej tą problematyką:D
A Ty; czy masz już jakąś konkretną wizję?............pozdrawiam;)
też bym chciała studiować aktorstwo za granicą,ale skoro tak trudno się dostać do szkoły w polsce to co dopiero tam........a nie istnieje taka opcja na stypendium?to by było coś....
wiem, ze tutaj to tylko strzelam w powietrzem ale czy szukaliscie cos na 'google'. Mnie to trwalo 30sec i duzo takich szkol znalazlam.
Widze ze watek z 07 r, wiec mam pytanie czy studiujesz Gaiety School of Acting w Dublinie jezeli tak to prosze o informacje na maila [email] :) z górny dizkeuje
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia