Poniższy tekst próbowałam tłumaczyć sama ale na forum "sprawdzenie" okazało się, że wszystko jest źle. Błagam niech mi to ktoś przetłumaczy na angielski. Musze się tego nauczyć na pamięć:(
Reklamy nie mają wpływu na mój wybór produktów. Kupuje wypróbowane towary lub takie które polecom mi znajomi. Często decyduje cena. W tv gdy lecą reklamy zmieniam kanał. Chociaż mam ulubione raklamy to nie sprawiają one że zaraz kupuje produkt który reklamują.Reklamy pokazują tylko zalety produktu, nie wspominają o wadach towaru.Często produkt reklamowany nie jest wcale lepszy od innego ale jest droższy. Z drugiej strony reklama informuje o promocjach i nowych rozwiązaniach. Możliwe, że podświadomie reklama wpływa na mój wybór, chociaż staram sie nie kupować nic pod wpływem chwili.
Lubie być poinformowana o nowościach a taką więdzę często daje reklama. Nie lubię jednak ulotek które są dosłownie wszędzie i nie mają na mnie żadnego wpływu bo od razu je wyrzucam.
Myślę, że reklamy nie mają na mnie większego wpływu, ewentualnie skłaniają mnie do porównania produktu z innymi.