Ratunku! Musze napisać to po angielsku...

Temat przeniesiony do archwium.
Poniższy tekst próbowałam tłumaczyć sama ale na forum "sprawdzenie" okazało się, że wszystko jest źle. Błagam niech mi to ktoś przetłumaczy na angielski. Musze się tego nauczyć na pamięć:(

Reklamy nie mają wpływu na mój wybór produktów. Kupuje wypróbowane towary lub takie które polecom mi znajomi. Często decyduje cena. W tv gdy lecą reklamy zmieniam kanał. Chociaż mam ulubione raklamy to nie sprawiają one że zaraz kupuje produkt który reklamują.Reklamy pokazują tylko zalety produktu, nie wspominają o wadach towaru.Często produkt reklamowany nie jest wcale lepszy od innego ale jest droższy. Z drugiej strony reklama informuje o promocjach i nowych rozwiązaniach. Możliwe, że podświadomie reklama wpływa na mój wybór, chociaż staram sie nie kupować nic pod wpływem chwili.
Lubie być poinformowana o nowościach a taką więdzę często daje reklama. Nie lubię jednak ulotek które są dosłownie wszędzie i nie mają na mnie żadnego wpływu bo od razu je wyrzucam.
Myślę, że reklamy nie mają na mnie większego wpływu, ewentualnie skłaniają mnie do porównania produktu z innymi.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa