Pomoże ktos przetłumaczyc??

Temat przeniesiony do archwium.
Było to 20 lipca 1999 roku.i do dziś pamietam ten dzień.
Będąc na wakacjach mój wujek w nieoczekiwanym momencie zaproponował mi
przelot samolotem. Bardzo sie bałam ale jednocześnie cieszyłam.
W locie można było zobaczyć swietne widoki.
Na koncu gdy już wylądowaliśmy i wysiadłam byłam bardzo podekscytowana i zadowolona.
Był to mój pierwszy lot samolotem i dlatego właśnie ten dzień utkwił mi w pamięci.

Mam nadzieje, ze ktos pomoże w przetłumaczeniu tego tekstu
A na czym ta pomoc ma polegać? Na tym forum pomagamy poprawić zadania i dajemy wskazówki jak się uczyć. Forum dla leni, którzy szukają kogoś do odrobienia za nich zadania domowego jest po drugiej stronie ulicy.
A kto powiedział,że na tym forum 'pomagamy poprawiać zdania???przepraszam ale nigdzie nie ma takiego paragrafu. Jak ktoś chce tłumaczyć,to chyba może to zrobić na tym forum

masz tu moje tlumaczenie,ale pamietaj ze nie jestem ekspertem:)

It was on 20 july in 1999. And i remember this day till now.
Being on holiday my uncle in an unexpected moment proposed to me a flight by plane.
I was scared very much but i was simultaneusly happy.
During the flight we could see excellent views. In the end when we finally landed and i got off i was very excited and content.
It was my first flight by plane and that is why this day stayed in my mind.
no i odrobilas zadanie domowe za lenia. Trojki za to nie dostanie.
Czy Ty jesteś aż tak tępa, że naprawdę nie rozumiesz, że nikomu w ten sposób nie pomagasz? Może za parę lat jak dorośniesz, to zrozumiesz.

Prawie w każdym zdaniu masz błędy.
>A kto powiedział,że na tym forum 'pomagamy poprawiać
>zdania???przepraszam ale nigdzie nie ma takiego paragrafu. Jak ktoś
>chce tłumaczyć,to chyba może to zrobić na tym forum

Paragrafu rzeczywiście nie ma. Jest natomiast zwyczaj, że w odrabianiu prac domowych i szkolnych zadań spora część użytkowników nie "pomaga" poprzez przetłumaczenie, a najwyżej sprawdzenie.

Kto chce może oczywiście postąpić wbrew zasadzie. Tyle że potem trudno raczej znaleźć kogoś, kto poprawi tego rodzaju "pomoc".
Jest pomoc i "pomoc".
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Kultura