BARDZO DUZY PROBLEM Z KOBIETA BIZNESU

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mam problem poniewaz musze napisac topik na angielski i nie wiem jak powiedziec kobieta biznesu... biznes women czy moze kobieta sukcesu btm wolala to moze byc successfull women?? prosze o szybka odpowiedz...;)
business woman - jak pracuje w businesie
successful woman - moze znaczyc bardzo duzo, ze np jest aktorka, modelka...ale nie prowadzi swojego buzinesu.
no wlasnie o to mi chodzi tylko czy to jest poprawnie gramatycznie???
businesswoman
nie cche buisneswomen tylko kobiety sukcesu
Wybierz ktore Ci pasuje do zadania.
businesswomen
successful women
successful women entrepreneurs
dziekuje bardzo a jak napisac w zyciu nie wolno liczyc na szczescie bo ono czasami zawodzi i jesli chcemy ogiagnac sukces to musimy ciezko pracowac
napisz to sama, (bez kiepskiego translatora) a my poprawimy.
All of us have 24 hours on the day. Somebody can't planing the day effectly only can sleeping lazing and watching tv in the free time. If we want succeed we will must do something beneficial in this time. in the end i think that i tu nie wiem jak dokonczyc ze nie ma przepisu na pewny sukces pomzcie i sprawdzcie czy wszystko jest dobrze
All of us have 24 hours 'on' (co to jest z tym 'on' - czy wszyscy sa zakochani w tym slkowie, czy cos?- popraw) the day. Somebody can't 'planing' (po pierwsze tu jest blad ortog- bo 'planing' to znaczy cos innego, po drugie, czy naprawde mowimy '*he/she can't planning' - pomysl) the day effectly 'only can sleeping' (po jakiemu to, bo po ang to niestety nie jest) 'lazing and watching' (popraw czas) tv in 'the' (niepotr) free time. If we want TO succeed, 'we will must do' (generalnie nie dajemu 2 modale obok siebie, pomysl co chcesz napisac) something beneficial in 'this' THAT time. In the end 'i' ('I' zawsze duza litera) think that 'i' (...pomysl dalej i napisz takim ang. jakim umiesz...)
prosze o poprawienie tego tak jak ma byc poniewaz musze sie na pn nauczyc dlugiego topiku na pamiec i nie mam czasu myslec jakie bledy popelnilam prosze popraw to tak jak ma byc ;)
7107290 to moj nr gadu napisz do m nie bardzo mi potrzebna ta pomoc
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa