Conditions, czy dobrze?

Temat przeniesiony do archwium.
Conditions

Witam mam zadane zadanie z conditionali, zrobiłam je, ale nie wiem czy dobrze, więc chce sprawdzić:

A: What ......... (you,do) if you ..... (win) a gold medal at the Olympics?

B: If they ..... (give) me a gold medal at the olympics, I .... ( celebrate) for days! But how would I ever win a gold medal?

A: Well, everybody knows that if you ..... ( train) hard, your perfomance ......(improve)! So... get out on that track

A: If it .... ( be) hot tomorrow, I ... ( go) swimming in that new outdoor pool.

B: Good idea. If I ......(finish) all my homework, I ...... (come) with you

A: You ...... (not/beat) me at tennis unless you ........ (practise) more

B: If I ........( not/beat) you at tennis next time, I ........ ( not play) with ever again

Bardoz prosze o pomoc, to w celu sprawdzenia :), Mamy do wybory zerowy, pierwszy i drugi
Nie widze twoich odpowiedzi. Napisz je, to wtedy sprawdzimy czy masz dobre.
Cytat: xxx123bla
Conditions

Witam mam zadane zadanie z conditionali, zrobiłam je, ale nie wiem czy dobrze, więc chce sprawdzić:

A: What would you do (you,do) if you won (win) a gold medal at the Olympics?

B: If they gave (give) me a gold medal at the olympics, I would celebrate( celebrate) for days! But how would I ever win a gold medal?

A: Well, everybody knows that if you train( train) hard, your perfomance 'll improve (improve)! So... get out on that track

A: If it be ( be) hot tomorrow, I 'll go( go) swimming in that new outdoor pool.

B: Good idea. If I finished (finish) all my homework, I 'll come(come) with you

A: You don't beat(not/beat) me at tennis unless you practise(practise) more

B: If I didn't beat (not/beat) you at tennis next time, I wouldn't play( not play) with ever again

Bardoz prosze o pomoc, to w celu sprawdzenia :), Mamy do wybory zerowy, pierwszy i drugi

Tak to właśnei zrobiłam :)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie