-- Bardzo proszę o pomoc w PRZETŁUMACZENIU :( --

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o pomoc w przetłumaczeniu tego tekstu. Ogromnie mi zależy, gdyż będzie on wysłany do GM serverów dlatego dobrze by było, żeby nie było błędów :(

-------------------

Witam.

Chciałbym wyjaśnić sprawę, za którą dostałem bana. Jak wiadomo na serwerze KYRA panuje kolejka do zalogowania się. Musiałem odejść od komputera na ok 30 minut, a przecież po 16 minutach następuje automatyczne wylogowanie postaci. By znowu zalogować się musiałbym znowu czekać ok. 2 godzin, a ja potrzebowałem tylko 30 minut. Proszę o odblokowanie mojego konta na którym mam 3 postacie: Woycieh (Furora), Woycieh'Kyra (Kyra), Woycieh'Ocera (Ocera). Postać "Woycieh'Kyra" możecie usunąć, już mi nie zależy na serwerze Kyra za którą dostałem bana.

Proszę jeszcze raz o odblokowanie mojego konta. Nic złego się nie stało.

Pozdrawiam,
Woycieh.

----------------------

Z góry dziękuję za pomoc.
czyli nie mozna tu liczyc na pomoc?
Hello,
I would like to explain the reason because of which I have received (ban-nie orientuje sie w tym nazewnictwie). As you know there is a queue on the KYRA server to log in. I had to leave my computer for about 30 minutes. After 16 minutes the figure is logged out automatically. To log in once again I would have to wait 2 hours and I needed only 30 minutes. I would like to have my account opened. I have there 3 figures:.....The figure/avatar "..." can be deleted.
Once again I ask for opening my account. Nothing wrong has happened.
Greetings,
....
Super. Dzieki jestem bardzo BARDZO wdzieczny :)

slowa BAN nie da sie przetlumaczyc wiec ok :)

»

Au Pair

Zostaw uwagę