Jak poprawnie napisać zdanie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Mam problem z poprawnym napisaniem zdania ,,Anything is possible if you belive'' Wszystko jest możliwe jeśli uwierzysz tylko czy czasem zamiast ,,Anything'' nie powinno być everything ?? jak to poprawnie napisać ?
Dziękuję za pomoc
Anything is possible if you beliEve' (slowo jest BELIEVE)
wg mnie 'anything'
Znany quote zawiera everything. Przynajmniej wyniki z Google na to wskazują;)
Cytat: Aaric
Znany quote zawiera everything. Przynajmniej wyniki z Google na to wskazują;)

Zapomniales napisac, ze na 'google' kazdy czlowiek moze cos dodac, czy zna sie na czyms czy nie. Jak do tego stopnia wierzysz w google - to po co ludzki mozg jeszcze istnieje. Szkoda, ze 'google' jeszcze nie dorosl do tego zeby robic dobre tlumaczenia z jednego jezyka na drugi....
Wszystko inne też CZŁOWIEK napisał. Najpoważniejsze słowniki i podręczniki CZŁOWIEK napisał. Poza tym nie mówię że anything jest źle;) Google to jest moja religia :)
edytowany przez Aaric: 15 sie 2015
>>>Wszystko inne też CZŁOWIEK napisał. .....tak, to jest prawda.
>>>Najpoważniejsze słowniki i podręczniki CZŁOWIEK napisał....tak, tylko zapomniales napisac, ze ludzie ktorzy 'pisza' slowniki i ksiazki sa wyksztalceni i znaja sie na temacie. Raz poznalam Prof. ktora byla w grupie ludzi ktorzy tworzyli Oxford English, nawet sobie nie wyobrazasz jaka to odpowiedzialnosc i presja zeby to dobrze zrobic...to jest trocha inna sfera inteligencji od tych ktorzy pisza cos tam na google. Pamietaj, ze byle kto, nawet ktos, kto nie zna sie na temacie ma prawo cos tam pisac.
>>>Poza tym nie mówię że anything jest źle;)...bo nie mozesz tego powiedziec, dlatego, ze to jest dobrze. Jak myslisz inaczej, to podaj dowody na to.
>>>>Google to jest moja religia....moze i tak, ale ja nie wierze w zadne (l. mnoga) religie.....
But I had, Aaric. Your wife was amazing
Jezeli nie upieram sie ze anything jest zle, wiec co mam tu udawadniac. Take a chill pill, terri:)
Witam czy ktoś może wytłumaczyc mi różnicę clear-clean i home-house nie mogś sobie z tym poradzić w ćwiczeniach
Może wklej te ćwiczenia bo róznica może zależeć of kontekstu. I dlaczego jesteś na cudzym wątku?
edytowany przez Aaric: 16 sie 2015
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa