kategoria: Nauka języka angielskiego / forum: Pomoc językowa
[konto usunięte]
23 paź 2006
Tak wygląda moje zadanie: Odpowiedz na pytania i omów je: Do you belive in horoscopes? Can our date of birth influence our character? Ja napisałam tak: I don't belive in choroscopes, because they are writing by ordinary people. I usually read horoscopes every day in order to satisfy one's curiosity. I think that our date of birth influence our calm as every piscean. Proszę sprawdźcie czy są błędy, jeśli są napiszcie gdzie i proszę pomóżcie w zakończeniu tego. Buziaki papa
tak miało brzmieć: Tak wygląda moje zadanie: Odpowiedz na pytania i omów je: Do you belive in horoscopes? Can our date of birth influence our character? Ja napisałam tak: I don't belive in choroscopes, because they are writing by ordinary people. I usually read horoscopes every day in order to satisfy one's curiosity. I think that our date of birth influence our character. I may be example. I'm quiet and calm as every piscean. Proszę sprawdźcie czy są błędy, jeśli są napiszcie gdzie i proszę pomóżcie w zakończeniu tego. Buziaki papa
Do you beliEve in horoscopes?
I don't beliEve in horoscopes, because they are writTEN by ordinary people.
...every day in order to satisfy MY curiosity.
...of birth influence ..our calm as every piscean...(tego nie rozumie).
[konto usunięte]
23 paź 2006
Patrzcie na to drugie :-) Chyba śpiąca już jestem...,że się pomyliłam w pierwszym :)