Ja mysle,ze postrzeganie swiata jako pelnego glupoty i tepoty jest dosc... zawezone.... . Najczesciej to wynika z nadmirnie rozwinietego ego i braku wspolczucia dla innych. W zyciu nie spotyka sie tylko intelektualistow i kazdy ma prawo do oddychania. Zreszta percepcja glupoty to kwestia tego kto to tak postrzega. Znam wielu zidiocialych intelektualistow, ktorzy nie maja kontaktu z rzeczywistoscia, acz glupi nie sa.
Co do mlodych Pan, ktorych interesuje tylko ich wyglad i kosmetyki, to sa one wytworem spoleczenstwa( w tym i meskiej czesci), w ktorym narzuca sie ze tylko PIEKNA wyjdzie za maz. A jak nie wyjdzie to jest tredowata. Takie panie zyja w ciaglym stresie swej atrakcyjnosci i swiadomosci TEGO co straca jesli nie znajda chlopa. Pomysl , ty tez wolisz ta piekna uwodzicielska KAsie niz brzydka Ole w okularach. Ja tam im wspolczuje i raczej wydaja mi sie byc ofiarami meskiego systemu wymagan:)
To samo z chlopcami, ktorzy ciagle biegaja po silowniach i zmieniaja samochody. Bo spoleczenstwo im narzuca, ze jesli nie beda wysportowani to tak jakby byli bez.... :)
ale sie rozpisalam...