Do Nauczycieli! b.ważne .

Temat przeniesiony do archwium.
Witam .

Poszukuję nauczyciela ngielskiego który orientuje się w standardach i wymaganiach egzaminu maturalnego -poziom rozszerzony . I który był by w stanie przez GG lub e-maila wytłumaczyc mi kilka spraw związanych z tym egzaminem , byłbym bardzo wdzięczna za kontkt

[email]
Poczytaj o tym w informatorach maturalnych, znajdziesz je np. tutaj:
http://www.angielski.edu.pl/matura/
niestety nie znalazłam informatora , ktory udzieliłby mi odpowiedzi na moje pytania .
Od tego jest forum - napisz swoje pytania, pewnie ktoś Ci pomoże, a i inni skorzystają.
pisałam juz wcześniej niestety nikt nie był w stanie odpowiedzieć - podobno 'nikt nie będzie się rozpisywał ' ...
Wydaje mi sie, ze w jakims temacie juz ktos Ci odpisal na te pytania o rozprawki. Jesli dalej masz watpliwosci to czemu po prostu nie zapytasz nauczyciela w szkole? Przeciez musi byc poinformowany.
niestety swoją edukacje w szkole zakończyłam rok temu i niestety nie mogenauczyciela poprosić o pomoc ...i własnie w tym problem bo naprawde nigdzie nie moge znaleźć konkretnych informacji...
No to nie widze innego rozwiazania jak zadac to pytanie ponownie, moze na innym forum znajdzie sie ktos bardziej kompetentny?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie