kategoria: Nauka języka angielskiego / forum: Pomoc językowa
Madziulaa_
12 sty 2008
Witam .
Poszukuję nauczyciela ngielskiego który orientuje się w standardach i wymaganiach egzaminu maturalnego -poziom rozszerzony . I który był by w stanie przez GG lub e-maila wytłumaczyc mi kilka spraw związanych z tym egzaminem , byłbym bardzo wdzięczna za kontkt
Poczytaj o tym w informatorach maturalnych, znajdziesz je np. tutaj:
http://www.angielski.edu.pl/matura/
Madziulaa_
16 sty 2008
niestety nie znalazłam informatora , ktory udzieliłby mi odpowiedzi na moje pytania .
Marceli_Kubik
16 sty 2008
Od tego jest forum - napisz swoje pytania, pewnie ktoś Ci pomoże, a i inni skorzystają.
Madziulaa_
17 sty 2008
pisałam juz wcześniej niestety nikt nie był w stanie odpowiedzieć - podobno 'nikt nie będzie się rozpisywał ' ...
plecionka
17 sty 2008
Wydaje mi sie, ze w jakims temacie juz ktos Ci odpisal na te pytania o rozprawki. Jesli dalej masz watpliwosci to czemu po prostu nie zapytasz nauczyciela w szkole? Przeciez musi byc poinformowany.
Madziulaa_
17 sty 2008
niestety swoją edukacje w szkole zakończyłam rok temu i niestety nie mogenauczyciela poprosić o pomoc ...i własnie w tym problem bo naprawde nigdzie nie moge znaleźć konkretnych informacji...
plecionka
18 sty 2008
No to nie widze innego rozwiazania jak zadac to pytanie ponownie, moze na innym forum znajdzie sie ktos bardziej kompetentny?
kategoria: Nauka języka angielskiego / forum: Pomoc językowa