Temat na pracę licencjacką związaną z marketingiem

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, studiuję filologię angielską w biznesie, potrzebuję temat pracy lecencjackiej związaną z marketingiem, jakieś sugestie? Z góry dzięki za pomoc ;)
bardzo fajny artykuł który może zmotywować do nauki i pisania pracy licencjackiej - http://www.wsb.pl/dyplom-licencjata-jakie-daje-mozliwosci
Mnie szczególnie zainteresował jeden fragment "Dzięki przyjęciu przez Polskę zasad Deklaracji Bolońskiej, która zakłada stworzenie wspólnej europejskiej przestrzeni edukacyjnej, lokalne uczelnie spełniają wszelkie wymogi potrzebne, by ich studenci mogli studiować także za granicą. Wprowadzenie trójstopniowego systemu studiowania, wzorowanego na zachodnioeuropejskich systemach edukacyjnych, daje nieograniczone niemal możliwości międzynarodowej wymiany i kontynuowania edukacji poza granicami kraju, z czego wielu studentów chętnie korzysta"
Zawsze zastanawiałam się czemu moja starsza siostra mogła studiować na studiach magisterskich jednostopniowych a ja muszę najpierw zrobić licencjat i później dodatkowe uzupełniające. Teraz już wiem :)

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa