chciałbym sie dowiedzieć jakie inne są miasta w UK bo słyszałem że lonyn jest najdroższy może polecicie mi jakieś inne interesujące miasta??? to ważne poniewrz musze znaleść coś do wakacji. DZIEKI
podać prę konkretnych miast. Konkretne nazwy miast w których być może byleś lub słyszaleś o nich że warto się do nich udać??? Dzięki jak coś to piszcie na mojego e-maila [email]
Ja od niedawna sledze tą strone i dopiero zacząłem pisać :-) Chyba nie będę oryginalny jak powiem że CHCE WYJECHAĆ DO ANGLI. Każda informacja jest dla mnie ważna:) Chciałbym abys mi przybliżyła mi temaz z UK. Mam wiele pytańco do tego kraju i jak się tam żyje, mam zamiar wyjechać już na wakacje ale nie mam w domu netu tylko korzystam z cafe!! Chciałbym mieć z tobą kontakt e-mail bo jest to wygodniejsze (jeżeli się zgodzisz oczywiście) Mój adres to [email] Interesują mnie ceny wynajęcia jakiegoś lokum ceny średniego utrzymania się i oczywiście wynagrodzenie za godzine pracy w Menchester:-)))))) Czekam na maila. POZDRAWIAM PA
jakie jest zapotrzebowanie na pracę dla mężczyzn takich jak ja: ( Mam 19 lat robię szkołe technik mechanik pojazdowy jestem w przed ostatniej klasie ale praktycznie żadnej pracy się nie boję:-)))))) może słyszałaś do czego najczęściej potrzebują ludzi???Może jakas praca sezonowa? i ile kosztyje wynajęcie jakiegoś lokum? jaki jest średni koszt utrzymania? w Jakiś miasteczkach jakich byłaś a nie w łondynie. ok? Za wszystko z góry dziękuje. a mże wymienimy się mailami??? Uważam że tak będzie łatwiej oto mój [email] Czekam na odp. Gorąco pozdrawiam PaPa