Witam mam na imię piotr i mam 18 lat, w tym roku będe zdawał maturę i chciałem z kolegą wyjechać do anglii zarobić na studia, a ja w miarę możliwość oprócz pracy mógłbym zwiedzić ten kraj, oraz poszukać czegoś na stałe (konkretniej pracy i może bym sie dostał tam na studia, niestety wiem że trzeba mieć zdanego advance'a czego jeszcze nie zrobiłem :/ musiałbym sie podszkolić troszke,ale posługując się angileskim cały czas... możliwe że by to był też bardzo dobry pomysł na douczenie się:P ). Kolega już coś znalazł , konkretniej firmę , tylko trzeba wpłacić 500 zł wpisowego i podpisać umowę na 3 miesiące pracy, wszystko w pożadku, tlkyo żeby to sie udało, bo coraz częściej sie słyszy o fałszywych firmach... a i 500 zł też trzeba będzie zarobić... :P zamierzałem pojechać właśnie z kolegą bo by był to jakiś sposób na zmniejszenie kosztów mieszkania, tlyko to wszystko są na razie palny. Teraz pytanie do was, najlepiej tych którzy już są w anglii i mogą coś doradzić a porpo wyboru miejsca gdzie można znaleść i wynająć niedrogo mieszkanie albo dołączyć jako wspłlokatorzy. Też miło by było gdybyście mi powiedzieli jak tam jest z pracą, czy jest w miarę łatwo osiągalna, i jaki jest stounek brytyjczyków do polaków szukających zatrudnienia... Z góry dziękuję za odpowiedź :) mój mail to [email]