Jak uzyskac informacje???

Temat przeniesiony do archwium.
Jak sprawdzic czy biuro posrednictwa pracy posiada certyfikat ministra pracy?????
A moze ktos zna posrednika pracy Centum finansowo marketingowe Lider moesci sie w Kutnie dzwonilem do nich i mowia ze posiadaj taki certyfikat jak to sprawdzic??????
Witam,
Na ok. 40 działających w Polsce biur organizujących wyjazdy W&T licencję ma osiem (www.praca.gov.pl).
Pozdrawiam
To jeszcze raz ja...coś mi się pokręciło... Tobie chodziło o biuro pośrednictwa pracy ;) Za dużo rzeczy na raz czytam, sorki;) Ale na tej stronce myślę, że znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie :)
Pozdrawiam!
Dzieki Rybka czyli jak widnieje ta firma na tej stronce serwisie urzędów pracy to znaczy ze na 90% nie jest to wałek ze raczej wszystko bedzie spoko??????
Uważam, że stronom z rozszerzeniem "gov" można ufać w 100% :). W końcu one są prowadzone przez Rząd! Z ciekawości sprawdziłam, czy ta, interesująca Cię, firma jest zarejestronawa, i tym samym pewna... no i okazoało się, że... http://www.praca.gov.pl/index.php?page=posrednictwo&status=1a :)
Jednak, aby być pewnym na 1000%, spróbuj się jeszcze w inny sposób upewnić.
Mam nadzięję, że w jakikolwiek sposób mogłam pomóc :)
Pozdrawiam!
Chciałabym się dowiedzieć czy wasza firma rzeczywiście potrafi "załatwić" legalną pracę i gdzie można sprawdzić państwa certyfikat? Co składa się na umowę i jakie warunki są proponowane przy podpisaniu umowy oraz ile kosztuje jej podpisnie?Mogliby państwo napisać rówież czy po przyjeździe do np. Anglii praca rzeczywiście jest(bo wiadomo jak wyglądają podróże za pracą z innym biór podróży!)?I jak państwo gwaranują,że praca po podpisaniu umowy rzeczywiście czeka za granicą na osobę podpisującą ją?
Za udzielenie odpowiedzi na te pytania z góry dziękuję.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Praca za granicą