Siemka pomozcie praca w Anglii!!!!!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Siemka moze Cie mi pomoc szukam pracy w Anglii ale jak na razie nie za bardzo mi wychodzi moze znacie jakies firmy ktore na prawde załatwia prace Prosze o kontakt jak cos wiecie albo jak tez chcecie wyjechac do pracy Pozdro papa:)
cześć
też z kumplem szukam prac. Może już coś znalazłeś?
Też chcę jechać, złożyłam aplikację na zbiór owoców i warzyw do Angli. Poszukuję osoby ktOre chętnie by jechały z okolic Krakowa, chętnie podam str int.
Hej młgosiu mogla bys podać adres tej strony,jestem z krakowa i z checia wybrałbym sie na wakacjach za granice moj nr kontaktowy to 6[tel]
Hey Gosiu!!ja tez jestem chetny na wyjazd na zbiory i moj kolega tez,podaj prosze adres tej stronki. [gg] mail: [email]
Cześć Małgosiu!Jestem Aga, mieszkam niedaleko od Krakowa.
Bardzo chciałabym wyjechać do Anglii.Czy mogłabyś mi podać adres tej strony internetowej?Mogłybyśmy jechać razem,napewno byłoby nam trochę weselej. Próbuje wyjechać pierwszy raz i będę wdzięczna za jakąkolwiek informację!
Mój adres: [email]
Małgosiu, mogłabyś i mi przesłać adres tej stronki? Razem z kolegą pilnie poszukujemy pracy przy zbiorach w Anglii, a czasu jest coraz mniej!
Mój email: [email]
Z góry dzięki.
Jestesm z katowic i szukam wlasnie razem z chlopakiem pracy przy zbiorach wiesz cos na ten temat?
witam jeśli jeszcze to aktualne to ja bym sie zabrał z toba jestem z okolic Oświecimia!
tu jest moje [gg] lub [email]
zajrzyjcie tutaj:

www.anyworkanywhere.com
www.fruitfuljobs.com
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe