SPC INTERNATIONAL-????

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 123
zgadza sie praca ,praca i praca, po 3 miechach siada psycha
kurwa baranie wpisz w wyszukiwarke spc gdynia i zobacz
W Gdyni na firma omc werbuje ludzi na royal caribbean,sama ta sie wybieram wkrotce
A z jakiej firmy jechalas i jakie ponioslas oplaty
A czy ktos moze probowal aplikowac o prace na statkach ze strony http://cruiseplacement.com/html/cruis.htm ?????? Czy trzeba korzystac z posrednictwa spc???? Na tej stronie znajduja sie tez ciekawsze roboty niz tylko barman czy kelner. Pozdrawiam
Powtorze to co powyzej, zdecydiwanie nie oplaca sie!
przestancie pierd...ic, i sie do roboty wescie darmozjady heheheh, pozdrowka dla wszystkich na falach niech wam w glowach nie odp...ala
witamrnpowaznie mysle zeby zalapac sie na taki statek do pracy. od 2 lat pracuje w szkocji i mam calkiem niezla prace(jestem supervisorem baru w *****SPA resorcie). zastanawiam sie tylko czy to sie wogule oplaca?ile rzeczywiscie mozna zarobic na takim statku? obecnie odkladam okolo 1000funtow miesiecznie po odliczeniu wszystkiego.czy rezygnowac z tej pracy i zalapac sie na statek??wiem ze praca jest ciekzka po 12/13h dziennie ale tu tez tyle pracuje. prosze pomozcie!!!!
hej..no własnie juz nie dlugo kolejny nabor do princess...wiec mozna rozpoczac debaty;)Ja sie zdecyduje chyba ze wzgledu na chec sprawdzenia sie w ekstramalnych warunkach. Z reszta do tej pory wiekszosc moich prac byla dosc nietypowa i wymagajaca. Ale nie da sie ukryc ,ze sie boje jak cholera!Troche slyszalam od kumpla jak to jest, internet tez jest ogromnym zrodlem obiektywnych informacji szczegolnie na stronach anglojezycznych. Nie moge powiedziec,ze sie pakuje w ciemno. Ale mam jedno pytanie - ktore sie juz pojawialo,ale odp nadal brak. Chodzi o stanowisko buffet stuardess.Cz to jest najnizsze stanowisko w gastronomii? Czy ktos pracowal/pracuje na nim. Chetnie sie dowiem jak rzeczywiscie wyglada dzien pracy bufetowej;)Pozdrawiam!
Pare uwag - do pracy na statkach.
Po pierwsze co do agencji w Polsce- jest ich kilka i rekrutuja prawie dla kazdego wiekszego armatora. Procz SPC w Gdyni, warto wybrac sie do Astral LTD, w Pucku ,przy Placu Wolnosci.
Zdecydowanie polecam tez agencje w Niemczech i Francji, wszystko jest na stronach internetowych, tyle ze interview trzeba odbyc za granica...
i tak wychodzi taniej, niz te wszystkie bzdurne kursy w Polsce (ktore sa wyciaganiem kasy od frajerow)

Stronki :
www.internationalservices.fr
www.connectjobs.de

Jesli chodzi o referencje, to jesli nie sa kompletnie bzdurne to przejdzie kazdy numer... :)

Przepracowalem na statkach pasazerskich 7 lat w :
RCCL/Celebrity , Disney Cruise Line, Cunard Line , Silversea Cruises odpowiednio jako :Bar waiter, Bartender, Head Bartender i Sommelier.

Zabawa niezla, wiec nie warto sie stresowac, ale praca jest ciezka i 7 dni w tygodniu.W barze mimo wszystko jest najlatwiej.

Pewna kasa jest w restauracji(kelner i asst kelner oraz wszystkie wyzsze pozycje...asst.maitre'd ,sommelier, hostessa itd...)
Housekeepingu- Cabin Steward....ale trzeba miec doswiadczenie
W barze wszystko zalezy od sprzedazy, dobry barman zarabia 2-3 tys dolarow,ciezko o wiecej.Kelner od 2 do 4 tys to samo Cabin Steward, asst maitre'd 3-4 tys.
Jesli juz plywaliscie , warto wkrecic sie na mniejsze,ale naprawde luksusowe statki, tam sa pensje..a i pare zlotych napiwkow wpadnie (nieoficjalnie)
Silversea, Seabourn, Crystal Cruises, Regent Seven Seas,Seadrean Yacht club.

Porty tez ciekwasze niz w autobusach Carnivala, Princess czy RCCL.

z barmanskim pozdrowieniem

Robert Krzak

[email]
witam ja mam sie udac na pierwsza rozmowe 10 listopada mam szanse dostac prace jako kelner lub pomagier kelnera chciałem sie dowiedziec od osoby ktora juz tam była a chodzi mi o SPC czy warto ?? w sumie to 8 miesiecy mozna przecierpiec bo pozniej wracam mam wieksze dosiwadczenie i moge na luzie pracowac w jakims hoteliku za granica ale chodzi mi o to czy to jest tak piekielnie przesrana robota jak piszecie 14 h dziennie jeszcze mozna wytrzymac ale czy sie opłaca ?? jak to wyglada ?? zastanawiam sie bo po czesci jest to dla mnie szansa na zrobienie "kariery" ale czy tam niezdechne ? ktoś pisał o pracy w butikach jakis jak to wyglada ?? niech ktos kto był napisze mi cos bo troche sram po gaciach i niewiem co robic
princess????????rnrnpolecam http://www.crewadvocacy.com/rnrnja niestety jestem juz 5 lat..... rnrnmoze i my polacy bysmy ich podali za te nasze 5 czy 8 miesieczne wakacje- co? rnrnwiem wiem w dainingu sa krotsze..... ;-)rok temu placili nam za ubezpieczenie teraz za overtime to moze warto sie postarac i o te wakacje...... co o tym myslicie... komus sie chce? moze bysmy sie zgrali..... kolejne 5 milionow ta popaprana kompania musialaby zaplacic....rnrnrnrnciekawe czy na spc by sie cos znalazlo... ale to polska to pewnie nawet nie warto sie zabierac.... a przeciez posrednictwo pracy jest bezplatne..... a ten kurs po ktorym nie dostaje sie zadnego dokumentu to co to jest? jak nie placenie za posrednictwo..... no to pozdrawiam.
princess???????? polecam http://www.crewadvocacy.com/ ja niestety jestem juz 5 lat..... moze i my polacy bysmy ich podali za te nasze 5 czy 8 miesieczne wakacje- co? wiem wiem w dainingu sa krotsze..... ;-)rok temu placili nam za ubezpieczenie teraz za overtime to moze warto sie postarac i o te wakacje...... co o tym myslicie... komus sie chce? moze bysmy sie zgrali..... kolejne 5 milionow ta popaprana kompania musialaby zaplacic....ciekawe czy na spc by sie cos znalazlo... ale to polska to pewnie nawet nie warto sie zabierac.... a przeciez posrednictwo pracy jest bezplatne..... a ten kurs po ktorym nie dostaje sie zadnego dokumentu to co to jest? jak nie placenie za posrednictwo..... no to pozdrawiam.
ech te statki...wszystko fajnie tylko te koszty...zeby tak znalezc jakas agencje ktora nie bierze za to tyle kasy byloby super...:)
pozdrowionka!
coooooooooooooooooo ??
Cześć wszystkim ja też zamierzam spróbować swoich sił na statkach chciałabym cie zapytać jaką firmę polecasz z której agencji powinnam startować
jade na kolejny kontrak9(Polinezja Francuska) razem z moim mężem uważam, że jest to świetna praca dla ludzi lubiącyhc zwiedzanie świata i dla tych którzy potrafią nie widzieć się z rodzina przez 8 a czasami 9 miesięcy! dla mnie spoko zwiedziłam już tyle,że tyle miejsc, poznałam zarąbistych ludzi z całego świata, doszlifowałam angielski ale nie mam zamiaru spocząc na laurach. mnie i mojemu męzowi taka praca bardzo odpowiada i hasło Princess zarabiaj za granicą, wydawaj w Polsce! ps 3 miesiące temu wróciliśmy z Mexyku:)
spc proponuje również prace dla personelu do butiku czy ktoś może pracował i móże coś więcej powiedziec o tej pracy
zastanowcie sie czy warto......

jestem 5 lat z Princess.... mi juz nic nie pomoze..... ale jak ktos moze wybrac inny kierunek w poszukiwaniu pracy niech to wezmie powaznie pod uwage.....

polecam strone.... http://www.crewadvocacy.com/

pozdrawiam....
.....raz jeszcze ja

zastanowcie sie czy warto......

jestem 5 lat z Princess.... mi juz nic nie pomoze..... ale jak ktos moze wybrac inny kierunek w poszukiwaniu pracy niech to wezmie powaznie pod uwage.....

polecam strone.... http://www.crewadvocacy.com/

pozdrawiam....
ciekawe co tu piszecie. tez zamierzam sie wybrac do pracy, ale to po ukonczeniu studiow, jestem na 2 roku wiec za roczek bede po licencjacie- zarzadzanie w j.ang. , hm... ale czy takie wyksztalcenie cos da aby pracowac na wyzszym statnowsiku niz cleaner?? doswiadczenie w klenerce i za barem jako takie mam , w wakacje pracowalam w londynie, i w te wakacje tez zamierzam. w polsce tez pracuje w sklepie z ciuchami. zastanawiam sie tylko czy nie lepiej jeszcze poczekac , zrobic magisterke i popracowac w tym czasie w branzy hotelowej i dopiero wybrac sie n astatek?? co o tym myslicie??
Witam
byłam w piątek na rozmowie w SPC w Gdyni.
Zaproponowano mi pracę jako Bufet Steward.
Czy ktoś z was pracował na tym stanowisku, lub zna kogoś takiego?
Bardzo zależy mi na informacjach z pierwszej ręki, bo pośrednik wiadomo, że zawsze mówi wszystko w różowych kolorach. Bardzo proszę o kontakt, moje [gg] (zawsze mam status ukryty, ale właściwie praktycznie cały dzień jestem na sieci)
pozdrawiam
Katarzyna
Ja 23 lutego lecę do Miami na Star Princess jako BFST, może ktoś z Was też wybiera się na ten statek?
yo
czy sa tu jacys kucharze? bo glownie o parasolach sie slucha, sam sie wybieram w rejs ale chetnie bym wymienil kikla doswiadczen, moje [gg] .
pozdrowka 4all
gagusiak nikt cie na te statki sila nie zaciagaL,,ZEBYS COS MIEC TRZEBA ZAINWESTOWAC JA PRACOWALAM NA qe2 7NMIECHOW ZOBACZYLKAM MNOSTWO POZNALAM FANTASTYCZNEGO FACETA I POJECHALAM NA MIESIOAC BOSKICH WEAKACJI DO TAJLANDII.. TROCHE CIE TO PRZERASTA POZDRAWIAM
witam
mam pytanie,odnosnie pracy na statkach,
czy przyjmuja na te nizsze stanowiska ludzi w wieku 19 lat? czy raczej nie ma na co liczyc?
witam. w sumie to już 2 lata minely od twojej wypowiedzi. Jak jest na tych statkach tak naprawdę!!? Ja teraz sie zastanawiam nad podjeciem takiej pracy? Gdzie sa filie tych kompani w polsce, żeby można było pojechać na rozmowę!? Słyszałem o spc international, royal caribbean i Five Star Staff & Voyagerstar ale nei wiem gdzie maja siedziby !
mój email [email] jakby ktos cos wiedzial
witam serdecznie czy ktoś orientuje się "jak wygląda praca" pielęgniarki na statku pasażerskim ?
Pielęgniarka opatruje łape kucharzowi ktory oparzył sie patelnią:P
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 123

« 

Praca za granicą