Praca w kuchni...i tego typu..

Temat przeniesiony do archwium.
Wiec szukam jakiejs pracy za granica ..., a ze wlasnie bede pisal mature niedlugo wiec za duzych kwalifikacji o nie mam .. i mysle o wyjezdzie za granice i pracy np. w kuchni...wiec zwracam sie do ludzi ktorzy maja jakies doswiadczenia z praca w kuchni.. moze pracowali tami albo cos podobnego ..i wlasciwie na czym ona moze polegac ? W ogloszeniach jest np. General Assistant.. nie wiem co to jest ;//no ale jakis asystent .. bo w pubie moze byc kelner ktory roznosi i zbiera zamowienia i barman ktory stoi za lada i podaje driny.. ale praca ta raczej wymaga bardzo dobrego jezyka ...mi chodzi raczej o malomowna prace ;D Oczywiscie normalnie dos plynnie mowie po angielsku ale nie az tak ...No a w kuchni ? Co taki pomocnik w kuchni moze robic ? W ogole isc w ta strone czy lepiej szukac w inna ? Mysle jeszcze o jakiejs budowie, fabryce przy tasmie..Mogl ktos doradzic cos z tym zwiazanego ? Jakie sa jeszcze mozliwosci pracy la 19 latka prosto po maturze ... umiem tez motad dosc dobrze na kompie ale licze raczej na prace z tym zwiazana na wakacje ...za wszystkie informacje bede wdzieczny...
Ja właśnie się wybieram do Londynu sam i szukam osób żeby wynjąć tanią hatę i.Mam plan, może lepiej jechać w kilka osób.Odpisz jak cie to interesuje.