praca w holandii?

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc, mam na imie Magda. Mieszkam w Holandii od 3,5 roku. Tu tez studiuje i pracuje. Mam 25 lat. Szukam dziewczyny, ktora chce wyjechac na conajmniej rok do Holandii. Zaczynam praktyki w szkole i nie bede miala duzo czasu na prace. Szukam wspolokatorki. Mieszkam z psem:) Pomoge znalezc prace w sprzataniu prywatnych domow. Nie ma z tym wiekszego problemu. Zarobki 10 euro za godz., u milych rodzin. Szukam osoby inteligentnej, ze znajomoscia jezyka angielskiego, rozrywkowej:), energicznej, lubiacej zycie! Mieszkam blisko Amsterdamu. Dziewczyny odpisujcie na moj Email: [email]
Witam. Czytałem twoje ogłoszenie i miałbym pytanie, czy może być chłopak?? Lat 20, ma ochotę na dłuzszy wyjazd, znalezienie pracy, wyjątkowo miły, elokwentny, can speak in English :P.
hej Magda, w tym roku koncze studia, wlasciwie juz niebawem (jak niektorzy mowia tylko formalnosci, czyli obrona), chce wyjechac do pracy za granice (byle byl angielski), napisz o jakim konkretnym terminie myslisz... od zaraz? bede wzieczna za wszelkie info, pozrawiam
Moja siostra wyjeżdża do Holandii 10-15 maja 2005r. Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc.
Siostra ukończyła fizjoterapię (licencjat) na Uniwersytecie Rzeszowskim.
Kocha psy?!?
Pzdr.
rafal.szczepan@extrainkomst,nu
jestem zainteresowana. Mój email : [email]
czesc z mila checia bym z toba zamieszkala bo wlasnie szukam pracy w nl al eniestety nie znam jezyka angielkiego ;-((( pozdrawiam buziaczki pappa jak masz ochote to odpisz to moj mail [email]
czesc jestem facetem. jak to bylo mozliwe z checia bym popracowal. pracowalem juz za granica i tez przy sprzataniu wiec nie jest mi to obce to jest mój numer 668180298
ciekawe:):):)...bardzo blisko amsterdamu???:)? fascination:)
Temat przeniesiony do archwium.