jadę do Irlandii swoim samochodem-zabiorę

Temat przeniesiony do archwium.
W lipcu wybieram się do Irlandii własnym samochodem,zabiorę 1-3 osoby.
Mam małego dieselka który pali 4l ON na 100km i koszt paliwa to ok.300 zł
plus koszt promu bezpośrednio z Francji do Irlandii-do 100 euro za osobę-taniej niż przez Anglię i szybciej.Płynie się ok. 15 godz. i można wypocząć przed pracą.
Witam!Którego byś dokładnie jechał??Szukasz tylko wiary ze swojego miasta czy np. z Poznania tez moze być:P Masz juz jakos robote czy chcesz jechac w ciemno??Masz moze numer gg to bysmy na gg pogadali...pozdr
hej!!
Można sie zabrać z Tobą? moge zogranizować grupę 3 osobową znającą angielski i chętną do pracy. Posiadamy prawo jazdy,więc można jechać ze zmianami. Jak Ci pasuje,wsiadamy do Ciebie w umówianom miejscu (nam by pasowało w Poznaniu lub Wrocławiu) ale to jest do dogadania.
odpisz na maila,zgadamy sie. Możemy jechać już 11 12 lipca, wrocić byśmy chcieli w okolicach 10 września
Pozdro i z Góry dzieki.
[email]
hejo, nie wiem czy już nie jest za późno aby zabrać się z Tobą bo jak widzę masz już grupę chętnych, jednak zawsze warto spróbować. Ktoś inteligentny przede mną powiedział że można jechać na zmianę, no cóż, mogę jedynie powtórzyć te słowa. Jestem z Białego ale jakby co dojadę na umówione miejsce. Czekam z nieciepliwościa na odpowiedz, bo naserio mizależy, nikoniecznie na kasie ale żeby jak najprędzej się wyrwać. Pozdrówka, moje gg to 2463028
mozesz mi wyslac jakim promem chcesz plynac bo nigdzie nie znalazlem takiego promu jak mowisz dzieki