Praca WORTHING / BRIGHTON

Temat przeniesiony do archwium.
Witam:) Za tydzień wyjeżdżam do pracy do Worthing. Jadę do brata, który ma tam mieszkanie i pracę więc niestety nie będzie miał dla mnie czasu. Szukam więc udzi, którzy w tym samym czasie również wyjeżdżają albo są już w Worthing albo w Brighton, razem zawsze raźniej!!
Przy okazji zapytam. Mam nadzieję że jakoś uda mi się poradzić sobie w obcym miejscu ale prosiłabym o radę jak zacząć. Gdzie szukać pracy, przez agencje czy sama powinnam roznosić swoje CV i pytać?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Katarzyna:)
Moje [gg]
ja szukalam rok temu w anglii pracy i chodzilam po barach restauracjach, prosiłam o managera i zostawialam swoje CV i kazdy oczywiscie dziekowal i mial sie odezwac he... powodzonka :)
No tak to jest ale trzeba być wytrwałym, praca sama się nie znajdzie to wiem na pewno.
A Tobie w końcu się chyba udało?
niestety nie.. tak jak mówisz trzeba być wytrwałym a ja się szybko zniechęciłam i po 3tyg wróciłam do domu, straciłam tylko kase i tyle.. zainteresował się mną jeden manager, przyszłam na tzw trial na pare godzin i niby był zadowolony i miał się odezwać w ciagu 3 dni ehh..... :)
edytowany przez Dilemka: 05 lip 2011
I jak poszukiwania pracy w Worthing? Ja będę tam na wiosnę 2012.
Pozdrawiam, Kasia
Witam Mam do ciebie katrzyno pytanie moze jestes Fryzjerka bo potrzebuje fryzjerek do salonu w worthing .. prosze jak juz jestes w worthing i masz z kad zadzwonic zadzwon do mnie pomoge ci :) [tel]Prosze o szybki kontakt
Temat przeniesiony do archwium.