Praca w Londynie na styczeń

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Poszukuję osób chętnych na wyjazd do Anglii w temacie pracy. Pracy nie mam załatwionej ale wiem jak szukać i mam pare miejsc gdzie można się udać i gdzie jest duża szansa na zatrudnienie ( chcą tam Polaków bo są pracowici). Interesują mnie miesiące styczeń luty ponieważ wtedy kończy mi się semestr na studiach i chce zrobić sobie przerwe w celach zarobkowych. Poszukuje osób znających język na poziomie komunikatywnym, sam biegle się nim posługuje (studiuję filologię angielską). Wyjazd przwiduje od styczeń/luty do końca wakacji. Podaj nr gg i maila. gg:45[tel]mail: [email]
Chętnie dołączę do kogoś, kto rusza do Anglii, zwłaszcza do Londynu i wie, jak znaleźć tam pracę, wzdraga się natomiast przed wyjazdem w pojedynkę. Znam angielski komunikatywnie, podróżowałem trochę po świecie, mam 29 lat. nauczyciel, dziennikarz radiowy, publicysta. Odezwijcie się. Termin interesuje mnie jak najwcześniejszy, no i błyskawiczne podjęcie pracy, bo będę miał niewiele gotówki.
Kontakt tylko na komórkę [tel]
witam jestem zainteresowany ta propzycja oferty pracowałem za granica mam 18 lat i jestem z wrocławia

« 

Studia językowe

»

Praca za granicą