Witam wszystkich, najpierw opowiem o co chodzi. Szukam pracy za granica już od jakiegoś czasu nieważne miejsce, kraj czy czas wyjazdu. Problem polega na tym, że chodź mam ogromne chęci i dużo czasu to nigdy nie byłem w pracy za granica ( pomijając krótki okres jako nastolatek).
Tu pojawia się odpowiedz na moje męki, bo własnie na tym forum znalazłem poniekąd rozwiązanie, czyli własnie takiego Anioła który pomoże i ogarnie całą tematykę wyjazdu i przygotowania do pracy (tzn. ja jeszcze nie znalazłem swojego Anioła, ale widziałem takie posty o chęci pomocy). Wcześniej wydawało mi się niemożliwym żeby nasi kochani rodacy byli aż tak dobroczynni, a jednak. Oczywiście nie ma nic tak dokładnie za darmo ale w tym przypadku chodzi o towarzystwo wiec cena nie jest wygórowana. Dlatego też zakładam ten temat mając nadziej ze znajda się jeszcze jacyś chętni do pomocy dla innych, zgłaszajcie się jeśli tylko możecie:).
Warunki które Anioł musi spełniać:
- jesteś chętny/a pomóc komukolwiek ale za darmo (oczywiście koszty paliwa i dojazdu to inna sprawa)
- jesteś towarzyski/a i tylko tego oczekujesz od podopiecznego/ej
- w ogłoszeniu napiszcie w czym możecie pomóc i jak
- napiszcie jakie macie doświadczenie
- możecie również pisać czego oczekujecie od podopiecznego/ej w ramach rozsądku.
Jeśli kogoś razi ten temat lub jego cześć piszcie. Warunki które tu napisałem są poglądowe, do wglądu i do zmian przygotowane, piszcie jak je ulepszyć.
Każde pomysły na ten temat również mile widziane.
Z góry dziękuje każdemu kto się zgłosi i życzę powodzenia każdemu kto pomoc otrzyma :)