Szukam chętnych osób do wspólnego wyjazdu zagranicę w pierwszym kwartale 2015 roku :)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Szukam chętnej osoby (lub osób), która tak jak ja planuje wyjechać zagranicę na początku 2015 roku.
Mam 32 lata... i zaczynam wszystko nowa. Chcę wyjechać na ok. rok, aby odłożyć trochę pieniędzy, podszkolić język i (prawdopodobnie) wrócić do Polski :). Szukam pracy przez internet i mam małe obawy jechać samej..
Interesują mnie kraje: Niemcy, Szwecja, UK, Austria, Holandia.
Mieszkam w woj. lubuskim.
e-mail: [email]
Witam,

Moja przygoda z Anglią zaczęła się 3[tel]a więc stosunkowo niedawno. Jestem w tej grupie ludzi którym było dane znaleźć pracę za godną pieniądze, mieszkanie w spokojnej dzielnicy itd..

Do czego zmierzam... Mianowicie.. Chciałbym pomóc osobom które mają zamiar wyjechać.. Na początek co mogę zapewnić... Mogę udostępnić - wynająć pokój w domu którym mieszkam za rozsądnę pieniążki.. A co najważniejsze osobom mającym chęci do pracy jestem w stanie służyć pomocą w znalezieniu pracy, załatwieniu wszelkich niezbędnych formalności związanych z podjęciem zatrudnienia.. Założeniem konta bankowego itp...
Wiem jak trudne są pierwsze kroki... Bo sam tego doświadczyłem...

Osoby konkretnie zainteresowane proszę o kontakt
e-mailowy: [email] lub FB: https://www.facebook.com/grzegorz.piotrowski.73
tel: +4474[tel]

Pozdrawiam serdecznie - GRZEGORZ
Witam serdecznie. Na początku przyszłego tygodnia wyjeżdżam swoim samochodem na wyspy, hrabstwo east sussex a konkretnie okolice Eastbourne, Brighton.Mam dwa wolne miejsca.Pokoj mam wstępnie załatwiony, pracę również, jestem zawodowym kierowcą. W Anglii byłem pare lat temu i ponownie wracam.W czym mogę pomóc? Zawioze, pomogę poszukać pracy poprzez agencję, otworzyć konto w banku, kupić samochód, poszukać mieszkania poprzez polską społeczność zgromadzona wokół polskiej parafii w Brighton. Czego nie gwarantuje? Pracy, chyba że jesteś kierowcą z kat przynajmniej C oraz podstawowym angielskim.Mieszkania, chyba że właściciel (polak) wyrazi zgodę o tym mogę dac odpowiedź jutro.Oczywiscie kobieta nie wchodzi w grę za co Panie z góry przepraszam (jestem żonaty) , ale para już tak.Dlaczego chcę pomóc? Po pierwsze primo, ktoś kiedyś pomógł mi i żonie (altruistycznie).Po drugie primo, jadę sam więc szkoda wieść "powietrze"(mam auto na gaz) więc koszty są niewielkie, które rzecz jasna podzielimy. Po trzecie primo, gdyby coś poszło nie tak, bedzie nas więcej. Czego oczekuję?Uśmiechu i pogody ducha! Banalne? Tak, ale to bardzo pomaga.Ja 42 lata żona która chce studiować medycyne na uniwersytecie w Brighton, dwoje cudowny ch dzieci, malopolska, zainteresowania, historia Europy, polityka , wspinaczka gorska, biegi narciarskie.Moj numer 538775885.Pozdrawiam
Witam,
pomagam ze znalezieniem pracy w Anglii. Mam do wynajęcia pokoje w okolicach Manchesteru.
Każdemu kto u mnie zamieszka pomagam znaleźć zatrudnienie. Wszyscy lokatorzy (około 30 osób)
w tej chwili pracują w firmach produkujących żywność lub na taśmie. Współpracujemy na stałe
z kilkoma agencjami. Domy są ładne, zadbane, pokoje ciepłe. Poszukuję osób z komunikatywnym
angielskim.
Mieszkamy w duzej grupie osób więc nawet jeśli komuś na chwilę zawiesza sie praca (angielskie
realia i niektóre prace sezonowe:)) to jesteśmy w stanie bez problemu pokryć rachunki i pomóc
przetrwać kryzys :). Zarobki
wahają sie od 2[tel]funtów tygodniowo. Cena za pokój lub miejsce w pokoju to 60-70 funtów.
Mamy domy rozmieszczone na dużym obszarze więc nie ma problemu ze zmianę pracy czy też szukaniem
nowej. Stale nawiązujemy kontakt z nowymi firmami i agencjami.
Dajemy wam możliwość przyjazdu w pewne miejsce :)
Pomagamy z założeniem konta w banku i National Insurance Number.A takze z całą masa innych rzeczy :)

Po wiecej informacji piszcie na maila: [email]
Witajcie, czy ktoś z Was byłby zainteresowany wyjazdem do UK lub innego kraju UE(Holandia, Norwegia, Szwecja) zaraz po nowym roku w celach zarobkowych? Co prawda mój język angielski woła o pomstę do nieba ale chciałbym zaryzykować.Może jest ktoś kto nie chce wyjeżdżać samemu a zna język angielski np w stopniu komunikatywnym.

kontakt:
e-mail: [email]
[gg]
Witam za tydzien od dzis moze poltorej tygodnia wyjezdzam do uk okolice creswoll szukam osoby ktora chce sie zabrac mam nawet 2 miejsca wolne najleiej z jezykiem angielskim gdyz jade autem a sam kiepsko znam pozdrawiam [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie