Pomoze ktos znalezc prace ???? PILNE

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Mam 20 lat jestem młody, pracowity, spokojny, bez nałogów chłopak.
Czy znajde tu uczciwą osobe która pomoze w załatwieniu pracy za granicą???
Mam dosc siedzenia w tej zacofanej polsce, bardzo mi zalezy na wyjezdzie do pracy za granice.
Prosze o kontakt:
531-303-588
[email]
moze to nie Polska jest zacofana, ale ty?
Czyzby odezwał sie jeden z PO-maranczy?
mnie też nie podoba się nazywanie Polski zacofaną.
Co potrafisz?
Chodziło mi bardzie o nasz rzad bo do Polski nic nie mam.
z nicku wygląda, że potrafi tkać na krośnie
może faktycznie w naszym kraju nie ma pracy w tym rzemiośle.
Cytat: lukasKROSNO
Chodziło mi bardzie o nasz rzad bo do Polski nic nie mam.

napisales 'zacofanej Polsce'
Nie badzcie tacy surowi dla mlodego czloweika.
Mowiac 'zacofanej Polsce', autor watku zapewne mial na mysli zaledwie lekkie, ale to naprawde leciutke, opoznienie w rozwoju pod wgledem spolecznym, technologicznym, ekonomicznym ( jakie jescze moze byc?)
Tym bardziej to dotyczy tylko scisle okreslonego kregu osob i 'obaszaru dzialalnosci', czyli rzadu.
Reszta spoleczenstwa jest naprawde ok. Wszyscy sa 'cool'.
Za wyjatkiem jedynie 91,8% pelnosprawnych kierowcow ( czyli prawie wszystkich) ktorzy codziennie parkuja na kopertach dla inwalidow w najwiekszych miastach kraju i nie pozwola sie pomiatac jakimis uwagami ze im sie nie nalezy. Trzeba ich tez zrozumiec. Moga zaczac strajkowac.
edytowany przez savagerhino: 05 lut 2015
Trzeba tez pamietac, ze ludzie w innych krajach zyli w wolnosci przez lata, a w Polsce to dopiero 'pare dni' w scali innych.
Juz dawno pisalam, ze ja powinnam byc PM w Polsce, i wtedy tego balaganu...'mialo byc tak cudownie, a wyszlo jak zawsze' by nie bylo. Odpowiedzialni za 'balagan' by juz dawno siedzieli w nowo wybudowanych luksusowych wiezieniach. Taka jest prawda.
Sory ale to co tu piszecie mnie nie interesuje (kazdy ma swoje zdanie ).
Czy sa tu jakies osoby które by mi pomogły w znalezieniu pracy??
to jest jakaś opcja, żeby pojechać za granicę, mnie bardzo zainteresował ten artykuł http://www.polishexpress.co.uk/rynek-pracy-w-dubaju-daje-ogromne-mozliwosci-rozwoju-ogromne-zarobki/ szczególnie, że można liczyć na nowe, ciekawe kierunki rozwoju. Może to będzie dla ciebie dobry kierunek.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa