Cześć :)
Mam na imię Iwi , mam 21 lat . Od dłuższego czasu myślę , o wyjeźdźie za granice i dziś już zdecydowana jestem jechać.! Lecz .. Nie chcę być tam sama . Może sie boję .. Nie wiem .. Ale wiem , że szukam osoby konsekwentnej , dążącej do wymierzonego celu , ważne alby wiedziła czego chce i nie zmieniła zdania w ostatnim momencie :)
Jestem wyrozumiałą i nie konfliktową osobą , uwielbiam szczerość i zrozumienie :)
W Polsce pracuję na 3 etaty , żeby żyć tak jak chce . Ale niestety to nie na dłuższą metę , ponieważ nie mam czasu na nic , przez co czuję się samotnie . Bo nie mam czasu nawet na głupie piwo , choć nie pije ;p ale od czasu do czasu ;] Nie palę również , nie mam żadnych złych nawyków :) Chcę pojechać za granicę , do pracy .. Pracować i wiedzieć za co się pracuję . Może nawet tam zostać i ułożyć sobie życie . Zależy :)
Nie mam w Polsce nikogo kto by mnie tu trzymał , więc mogę jechć już ;))))
Jeśli jesteś osoba , która lubi towrzstwo , nie chcesz jechać samotnie , wiesz czego chcesz , nie wachasz się , moze troszkę się boisz , lubisz muzykę i dobrze się przy niej bawić ;) Już cię uwiebiam ;) Napisz :)
[email]