Wyjazd do pracy za granicą od zaraz

Temat przeniesiony do archwium.
Mam 37 lat, szukam pracy za granicą, jestem w stanie wyjechać jak najszybciej, chciałabym wyjechać z kimś, kto mógłby wyjechać razem ze mną, gdyż we dwoje jest zawsze raźniej, najlepiej żeby to była kobieta. Jestem z Białegostoku, zainteresowanym podaję kontakt: [email]
HEj hej!
Pisałam tutaj już jakiś czas temu. Razem ze znajomym mamy wynajęte spore domy w UK (północna część Anglii między Manchesterem a Liverpoolem). W części pokojów mieszkamy my i nasza rodzina, a część pokojów staramy sie na bieżąco podnajmować aby zmniejszyć koszty. Wiadomo, że wynajem domu dosyć droga sprawa... Stąd moja propozycja. Jeśli ktoś chciałby wyjechać do Anglii to właśnie zwolniły mi sie dwa pokoje. W związku z tym , że zależy nam na tym , aby osoby u nas mieszkające pracowały i mogły dorzucać się do rachunków podpowiadamy gdzie jest praca, podajemy kontakty do agencji, mamy testy z angielskiego z najważniejszych agencji. W razie potrzeby pomagamy z założeniem konta w banku i NIN.

Nauczona doświadczeniem nie będę wdawać sie w zbędne dyskusje i pyskówki na forum, bo do niczego to nie prowadzi, a ludzi którzy i tak wiedzą wszystko o wszystkim do swoich racji nie przekonam.
Jeśli ktoś jest zainteresowany przyjazdem piszcie na mojego maila:
[email]
lub na facebook'u:
https://www.facebook.com/michalina.wlodarczyk1
ew. to mój instagram:
https://instagram.com/misiawlodarczyk/

Kontakt tylko przez te adresy. Zainteresowanym wysyłam zdjecia domów, kontakty do ludzi którzy u nas mieszkają/mieszkali. Jeśli chcecie porozmawiać przez telefon wyślijcie mi na maila swój numer to zadzwonię ja lub mój partner.
Więcej szczegółów w prywatnych wiadomościach. Pozdrawiam i zapraszam!
Michalina Włodarczyk

PS. Najlepiej osoby z komunikatywnym angielskim. Bez angielskiego o pracę coraz trudniej :(
Do płn Londynu jadę autem z kotką. Szukam współlokatora/ki. Wyjazd we wrześniu.
telefon 791 757 414 lub mail [email]
wyjazd do uk więcej info [email]
Hej!
Odstąpię dom w Wigan (między Manchesterem a Liverpoolem). Razem z moim partnerem dłuższy czas temu wynajęliśmy miły domek. Los chciał, że wracamy do PL. W związku z tym szukamy kogoś na swoje miejsce. Odstępne to 1200 funtów. W tym kaucja, meble, sprzety takie jak odkurzacz, suszarka, czajnik, szczotki i inne "drobiazgi", lodówka. Zależy nam na odzyskaniu przynajmniej części wkładu (wszystko kosztowało nas sporo więcej...). Dom jest w pełni wyposażony w spokojnej dzielnicy. Własciciele są przemili i bezproblemowi. Właściwie ich "nie ma" :) Dom ma trzy sypialnie (w tym jedna malutka), salon, kuchnię i łazienkę.
W kuchni stół,lodówka, mikrofalówka, pralka. Zostawiam dodatkowo czajnik i część sprzętów której nie uda sie zabrać do PL. W salonie dwie kanapy, stół i szafki (w tym jedna narożna, podświetlana), pokoje wyposażone w szafy, łóżka, w jednym pokoju sam materac. W całym domu wykładziny, w jednym pokoju świeżo kupiny dywan który niestety też musze zostawić.
Szukamy rodziny, bądz trójki przyjaciół.
Dom tygodniowo kosztuje 120 funtów plus opłaty wg zużycia (prąd i gaz ładowane na karty prepaid). Na trójkę osób to wychodzi duzo taniej niz wynajęcie pokojów u osób prywatnych.
Dodatkowo, żeby być pewnym, że i wam sie powiedzie i właściciele nie będą miec problemów z płatnościami z waszej strony pomożemy wam w znalezieniu pracy. Niedaleko sa fabryki w których pracujemy my i znajomi-pomożemy wam wskoczyć na nasze miejsce lub dogadać sie w agencji.
Niestety agencje w tej chwili wynagają komunikatywnego angielskiego, wiec weźcie to pod uwagę. Osoby bez jezyka jakiegokolwiek-mają problem!

Dom posiada spory ogród i duzy parking. Jest jednopiętrowy. Niedaleko jest firma sałatkowa w której zawsze jest multum pracy. Praca jest łatwa i dla każdego. Obok jest piekarnia gdzie także przewija sie mnóstwo ludzi i łatwo sie tam dostać do pracy.
Tygodniowo można zarobić od 200 funtów wzwyż (nawet do 350-400 funtów), jest to ogromna szansa dla rodzin z dziećmi którym w UK zaczepić sie najtrudniej-wynajęcie domu z agencji jest właściwie nieosiągalne dla kogoś kto nie ma kontraktu.
Tutaj naprawdę można spokojnie żyć, mieć samochód i jeździć na zagraniczne wakacje :)

Wszelkie zapytania kierujcie na adres: [email]
Zainteresowanym wyślę zdjęcia i filmiki.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia