witam, ja planuje w końcu czerwca wyjazd do blackpool k/ Manchesteru, mieszkanie ktoś mi załatwi na miejscu, ale pracy będe szukać na własną rękę, jesli ktoś chciałby sie do mnie przyłaczyć z Łodzi lub okolic, zawsze będzie raniej, pozdrawiam, aga
ja bym byl zainteresowany :D mieszkam miedzy lodzia a warszawa :) masz moj namiar na gg to pogadamy:2959929
[konto usunięte]
05 maj 2006
ja chcialbym wyjechac pod koniec czerwca jestem z okolic poznania moje gg 2[tel]lub tlen [email]
[konto usunięte]
05 maj 2006
Hej, ja jestem z sopotu, ale to chyba nie przeszkoda??? Licze , ze sie odezwiesz. pozdr
[konto usunięte]
05 maj 2006
siemka ja mieszkam w łodzi . zamierzam wyjechac za granicę . myślalem o cyprze. jeśli jednak bedziesz w stanie załatwic jakieś mieszkanko dla jeszcze jednej osoby to mogę jechać z tobą
[konto usunięte]
14 maj 2006
ja bylbym zainteresowany, ale po 14 czerwca, ewentualnie na miejscu bym dolaczyl do ciebie, jezyk i doswiadczenie mam, wiec czekam na info, dawidszylar2wp.pl lub 1341440, siema
Frida84
14 maj 2006
Witam. Ja jadę pod koniec czerwca albo początek lipca - w zależności od tego kiedy zaliczę sesję. Jestem z Płocka i mam zarezerwowany bilet na autobus do Manchesteru. Będę rozglądać się tam a jak nic z tego nie wyjdzie to ruszam do Liverpoolu.
[konto usunięte]
14 maj 2006
Ja też jadę 29 czerwca z dziewczyną...mieszkanie by się przydało:))), pracy będziemy szukać na miejsu...rnPisz... [gg]
[konto usunięte]
15 maj 2006
podaj Nr gg
[konto usunięte]
15 maj 2006
to muj Nr [gg] odezwij sie ok
[konto usunięte]
15 maj 2006
czesc aga jedzmy razem tez meszkam w okolicach łodzi jezyk perfekt razem razniej co ty na to?
AgaZory
16 cze 2006
hey!Ja wybieram sie na poczatku lipca (ewentualnie koniec czerwca) do Liverpoolu ale rownie dobrze moze szukac pracy w Blackpool.. jestem z Żor.. Moje [gg] Pozdrawiam Aga