wyjazd w końcu czerwca, może ktoś się dołączy?

Temat przeniesiony do archwium.
witam, ja planuje w końcu czerwca wyjazd do blackpool k/ Manchesteru, mieszkanie ktoś mi załatwi na miejscu, ale pracy będe szukać na własną rękę, jesli ktoś chciałby sie do mnie przyłaczyć z Łodzi lub okolic, zawsze będzie raniej, pozdrawiam, aga
ja bym byl zainteresowany :D mieszkam miedzy lodzia a warszawa :) masz moj namiar na gg to pogadamy:2959929
ja chcialbym wyjechac pod koniec czerwca jestem z okolic poznania moje gg 2[tel]lub tlen [email]
Hej, ja jestem z sopotu, ale to chyba nie przeszkoda??? Licze , ze sie odezwiesz. pozdr
siemka ja mieszkam w łodzi . zamierzam wyjechac za granicę . myślalem o cyprze. jeśli jednak bedziesz w stanie załatwic jakieś mieszkanko dla jeszcze jednej osoby to mogę jechać z tobą
ja bylbym zainteresowany, ale po 14 czerwca, ewentualnie na miejscu bym dolaczyl do ciebie, jezyk i doswiadczenie mam, wiec czekam na info, dawidszylar2wp.pl lub 1341440, siema
Witam. Ja jadę pod koniec czerwca albo początek lipca - w zależności od tego kiedy zaliczę sesję. Jestem z Płocka i mam zarezerwowany bilet na autobus do Manchesteru. Będę rozglądać się tam a jak nic z tego nie wyjdzie to ruszam do Liverpoolu.
Ja też jadę 29 czerwca z dziewczyną...mieszkanie by się przydało:))), pracy będziemy szukać na miejsu...rnPisz... [gg]
podaj Nr gg
to muj Nr [gg] odezwij sie ok
czesc aga jedzmy razem tez meszkam w okolicach łodzi jezyk perfekt razem razniej co ty na to?
hey!Ja wybieram sie na poczatku lipca (ewentualnie koniec czerwca) do Liverpoolu ale rownie dobrze moze szukac pracy w Blackpool.. jestem z Żor.. Moje [gg] Pozdrawiam Aga
Temat przeniesiony do archwium.