LUTON

Temat przeniesiony do archwium.
CZESC, OD WCZORAJ JESTEM W MILTON KEYNES. JESLI U KOGOS W PRACY JEST WOLNE STANOWISKO TO PROSZE O MAILA(W TYTULE TO MOJ AKTUALNY)NAJLEPIEJ W LUTON. MAM 19LAT I ZBIERAM PIENIADZE NA STUDIA W ANGLII.
POZDRAWIAM.
odswiezam
odnawiam
przeciez mozesz wziąć kredyt studencki. na cale 3 lata.
I możesz tez wziąć trochę spraw w swoje ręce. Kto to widział, żeby pracy w ANGLII szukać na POLSKIM forum ? To prawie tak, jakby szukać przepisów na syberyjski budyń na stronie NASA.
tylko szkoda ze na magisterskie nie chca dawac:(
wiem, wiem..
szukam generalnie sama po roznych sklepach w MK, ale tak na wszelki wypadek pytam na tej str. :)
W sumie mozna wziac kredyt, ale wole zarobic nastudia wczesniej, bez zadnych splat po ukonczeniu nauki itp.
Dzieki za odpisy.
p.s. Chce studiowac w Anglii na stypendium naukowym, ale kase, ktora oni daja to za malo.
Spokojnie, na studia w PL mnie jeszcze stac :)
Pozdrawiam
:)
Mam prosbe, czy ktos móglby mi wyjasnic jak wyglada sprawa kredytów studenckich w anglii? czy sa to kredyty na czesne czy np. na koszty zycia? mój e-mail to: [email]

pozdrawiam maciej
poszukaj na stronach kazdego Uni - tam bedzie wyjaznie opisane -
wysokosc platnosci na czesne - zalezy od zarobku rodzicow
tylko trzeba uwazac z jednym - kredyt bardzo latwo sie wydaje - ale niestety jego trzeba kiedys splacac i to z odsetkami.
Witam!!!to wszystko prawda ale nie wyglada to az tak zle,owszem trzeba splacac ale jak bedziesz zarabiala powyzej 3tys miesiecznie i jezeli bedziesz zarabiala 4tys.to zaplacisz 90zl,to chyba nie jest zle(jesli sie myle to porawcie)a oprocz tego jesli przez 25 lat nie uzyskasz takich dochodow to anuluja Ci kredyt.Słyszalam ze pieniedzy nie widzisz na oczy bo bank przekazuje je odrazu do szkoly wiec utrzymac sie trzeba samemu:)
Temat przeniesiony do archwium.