MANCHESTER

Temat przeniesiony do archwium.
witam szukam miejscowki do wynajecia w mozliwe normalnej dzielnicy.prosze pomozcie nie znam tam zywej duszy
pozdrawiaaammm:)
sorrki moj mail [email]

moze ktos szuka tez kompanki /wybiram sie sama do manchestra troche taakk nie teges:) fajnieby bylo kogos poznac kogos do pary;)
pozdr
Hej.A kiedy chcesz jechac?Jedziesz w ciemno czy masz cos zalatwionego(mieszkanie,praca)? Ja prawdoodobnie wyjade 17 marca.
nawet jak przyjedziesz tutaj sama, to pare znajdziesz predzej, niz jestes w stanie sobie to wyobrazic :D
a tak w ogole, to zastanow sie 100 razy zanim przylecisz tutaj bez zadnego zaplecza (wstepnie zaklepana praca, mieszkanie, znajomi)
Ja będę miała pracę załatwioną.A gdzie najlepiej jest szukać ogłoszeń mieszkaniowych??
ogloszenia najlepiej sprawdz na www.gumtree.com - manchester
Witam:)
Mam na imię Beata, jestem tegoroczną absolwentką psychologii i jednocześnie wciąż studentką pedagogiki. Wraz z chłopakiem, który jest rzeźbiarzem, planujemy wyjazd w okolice Machesteru ok 30 marca. Mieszkanie mamy załatwione a pracy zamierzamy szukać na miejscu. Jeżeli ktoś mógłby nam polecić miejsca, w których moglibyśmy znaleść prace będziemy bardzo wdzięczni. Za wszelkie informacje, które mogłyby nam pomóc serdecznie dziękujemy.
Pozdrawiam
sorry pomyłka.mam na myśli Manchester oczywiście:)
http://forum.naszmanchester.co.uk/

nowe forun
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia