biuro CHRISTOPHER MARTIN

Temat przeniesiony do archwium.
Hej
Co powiecie o biurze Christopher Martin z Krakowa? Czy warto wyjechac do anglii z ich posrednictwem? Czy oferty, ktore przedstawiaja sa wiarygodne i czy kontrakt podpisuje sie tu na miejscu, czy dopiero w anglii? I czy pomagaja w znalezieniu zakwaterowania?
Prosze piszcie jak to wyglada z tym biurem (interesuje mnie praca na lotnisku lub w hotelu).
Ja zamierzam wyjechac w czerwcu, ale moze ktos kto korzystal z posrednictwa tej firmy podzieli sie swoimi wrazeniami? HELP
Mam pytanie do Ciebie. Interesujesz sie biurem Christopher Martin z Krakowa. Mam prosbe czy wiesz juz coś na ten temat, bo dostałam od nich oferte pracy i chciałabym sie dowiedzieć czegoś wiecej na ich temat. Jesli możesz i masz jakieś wiadomości od innych osób to prosze napisz. [email]
Hej
Zbieram informacje od ludzi na temat tego biura i narazie mysle ze jest OK. Wpisz sobie w tutejsza wyszukiwarke nazwe tego biura to wyswietla Ci sie wszystkie informacje o nim jakie do tej pory pojawily sie na forum. A jaka dostalas od nich oferte i kiedy zamierzasz wyjechac?
Ja wyjechalem za ich posrednictwem a wlasciwie ich kooperanta z Anglii Windsor Workforce prawie 3 miesiace temu i nie narzekam, prace mam, mieszkanie tez, kasa schodzi regularnie. Jak jakies pytania to na [email]
Hej! Ja dostałam ofertę pracy na lotnisku Stansted, i na razie zbierają mi referencje, więc czekam na wyjazd. Problem mój polega tylko na tym, że nie dają zakwaterowania i trzeba go szukać samemu, a je nie mam tam nikogo u kogo mogłabym sie zahaczyć chociaż na pierwsze kilka dni. Jeśli macie tam jakieś znajomości, lub ktoś potrzebuje współlokatora to dajcie znać.

« 

Brak wkładu własnego