anglia, wyjazd 14.06, farma, Stalowa W. -Godalming

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. dzis podpisalem umowe w sprawie pracy w Anglii, w hrabstwie Surrey koło miasta Godalming (Guilford). Czy ktos wybiera sie w tym terminie? Czy wogule ktos jedzie z ta firma? Jedziemy 14.06.07 autokarem Globus z Tarnowa. Jesli ktos ma zamiar jechac o tej porze prosze o kontakt, razem zawsze razniej.

Mam jeszcze pytanko, bo posrednik nie powie nam wprost, ale ogolnie to sie troche zmartwilem, otóż: gdy spytalem sie ile sreniej wydajnosci pracownik zbierze paletek w ciagu godz. pani niestety nie wiedziala. Lecz dala nam oznaki ze nie za duzo. Otoz jak to jest z tymi paletkami? Licza mi za paletke czy za skrzynke do ktorej pozniej to wkladam? Ile trzeba paletek zeby zapelnic skrzynke? Czy to sie nie mija z celem, bo jesli mam na skrzynke za ktora zaplaca mi no nie wiem powiedzmy 1 Ł a ja mam to zbierac 1 godz to zarobie 1 Ł na godz?;/ Prosze aby to ktos wytlumaczyl. I wiem ze to nieracjonalne pytanko, ale ile sredni pracownik moze zarobic na godz itd.

Pozdrawiam Dawid
hejka
Jade z koleżanką własnie na ta farme i z tej agencji.wyjazd miał byc 27.06.2007. ale pani dorota powiwedziała przy podpisywaniu umowy ze termin sie na pewno zmieni(umowe podpisywałysmy 23.04.2007 bo pozniej nie mogłysmy). Kolezanka pojechała miesiac temu i sobie chwali, tylko jest na innej farmie.podejrzewam ze D.M. tez zadzwoni i poda ten termmin co Ty masz,9888819 to moje gg wiec mozesz sie odezwac(jestem na niewidocznym) pozdrawiam
czy moglbys podac wiecej info? gdzie podpisales umowe, na jaki okres ten wyjazd, no i czy jezyk ang. wymagany? jakby co moj e-mail [email] szukam pracy na wakacje za granica, ciezko jest znalezc cos samemu, bede wdzieczny za informacje
napisalem tego posta dla ludzi, ktorzy wlasnie jada z tej firmy nie dla ludzi ktorzy poszukuja pracy:) Nie obraz sie, ale szukam osob, ktore jada tym kursem co ja. Ale ogolnie wszystko bylo po znajomosci, wiec juz sie inaczej mowi. Ogolnie co ja wiem to do tej pracy jest najpierw rekrutajca(kilka miesiecy wczesniej) i jak sie dostaniesz do jedziesz. Teraz jest to juz nie mozliwe. Najpierw musza ludzi sprawdzic, manulanie i psychicznie. Jesli szukasz takiej pracy to lepiej przez znajomych co tam byli, bo nigdy nic nie wiadomo. My mielismy to szczescie, ze mamy tam kogos:) Nie powiem Ci jak inni: poszukaj pracy na necie bo duzo jest ofert. Ja jade 1 raz i tez niewiele wiem. Zycze powodzenia.

PS. ponaglam pytanie, jesli ktos jeszcze jedzie niech da znac:) pozdro dla magdy z ktora bedziemy jechac:) korzystam z mozliwosci zainstniena w necie: pozdrawiam i kocham Cie Skarbie:* :P:P:P
Aż tak się nie martw - na pewno nazbierasz więcej niż 1 skrzynkę w godzinę. Skrzynki są różne, więc ciężko powiedzieć ile paletek (punnets) się w nich mieści.
Siema ja jade też na tą farme 14,06,07 z kolegą będe wsiadał ze Stalowej to może sie jakoś skumamy
o elo, nastepna osoba:) fajnie:) no to tak: poznalem juz jedna dziewczyne, ktora wsiada w rzeszowie(ze swoja przyjaciolka:P) tak wiec mamy juz 1 pare zaprzyjazniona:D Wy juz jestescie 2 :) yyy jak chcesz masz tu moje gg 5[tel]mozesz zapodac jeszcze fotki:p(np wstawic na imagic.pl) poznamy sie w autokarze:) aa. jade z dziewczyna:) wiec jest nas juz 6 osob:) pozdro
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa