oferty pracy w Northampton

Temat przeniesiony do archwium.
SZUKASZ PRACY W NORTHAMPTON, UK? zadzwon [tel], ask for Agnes/Agnieszka. Estate Employment Ltd.
jakiego typu prace masz do zaoferowania?
witam szukam wszelkiej pracy prosze o kontakt na mail
Jakiego typu to jest praca?
witam tez jestem zainteesowana posze o szczegoly na [gg] pozdawiam
hej tez jestem zainteresowany wyjazdem do pracy
czy ktos wyjezdzal do Anglii do pracy jako pakowacz kwiatkow itp z agencji "MAXIM" INTERESUJE MNIE WIERZYTELNOSC TEGO POSREDNICTWA prosze o odp
szukam jakiejkolwiek pracy w northampton i okolicy jestem w northampton ponad 3 miesiace i prosze o jakas propozycje z gory dziekuje moje [gg] a moj e-mail [email] dziekuje z gory lub prosze o kontakt telefoniczny moj nr [tel]z powazaniem dawid skurzynski
witam jestem zainteresowana jakakolwiek praca
szukam jakiejkolwiek pracy w northampton.mam auto wiec moge dojechac
Witam wszystkich:-)Poszukuje pilnie pracy...najlepiej przy pilnowaniu dziecka.Szukam pracy tylko na terenie Northampton.Mam doświadczenie,ale niestety nie umiem języka.....z checią zaopiekuję się Twoim bąblem:-) proszę pilnie o kontakt:-)mój e-mail [email] pozdrawiam gorąco i czekam na odpowiedz:-)
Witam.Chłopak w wieku 30 lat pilnie szuka pracy na budowie jako pomocnik.....Londyn-Northampton.Bardzo proszę o jakikolwiek kontakt [tel].czekam na odpowiedz.pozdrawiam!
Cytat: tekiero123
Witam.Chłopak w wieku 30 lat pilnie szuka pracy na budowie jako pomocnik.....Londyn-Northampton.Bardzo proszę o jakikolwiek kontakt [tel].czekam na odpowiedz.pozdrawiam!
Temat przeniesiony do archwium.