Holiday jobs for teenagers

Temat przeniesiony do archwium.
Mam prawie 18 lat. Prawie, bo pechowo koncze je w listopadzie. Chcialabym pojechac do pracy w UK. Bardzo mi na tym zalezy, poniewaz wybieram sie tam na studia i chcialabym zorientowac sie mniej wiecej w sytuacji. Myslalam tez nad jakims kursem jezykowym tam (bylam w zeszlym roku w Oxfordzie), i chcialabym sobie chociaz troche na to dorobic. Nie mam pojecia jak sie zabrac do szukania pracy, gdzie sie zwrocic i czy w ogole jest mozliwosc przyjecia do pracy osoby ktora jest under age? Czy w Polsce ktos organizuje takie wyjazdy do pracy? Bardzo prosze o pomoc, straszliwie mi na tym zalezy i juz teraz zaczynam sie rozgladac za roznymi informacjami. I jeszcze dodam, ze chce pojechac do pracy na okolo 2 miesiace. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
oj zapomnialam dodac, ze interesuje mnie praca w wakacje!
zeszłe wakacje całe spędziłam w Cambridge w UK, pojechałam całkiem w ciemno, byłam niepełnoletnia i juz 3 dnia pobytu znalazłam pracę. po prostu miałam kilka kopii cv, poroznosiłam je po wszystkich restauracjach które wyglądały na dosyć przyjemne i juz 2 dnia zostałam zaproszona na interview. Także polecam wyjazd w ciemno, mega przygoda;D

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia