siela kto byl?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Czy ktos z was pracował w anglii za posrednictwem firmy SIELA(Robert Sielski) moze slyszeliscie cos na ten temat prosze o opinie?
To jest jakas nowa firma co dopiero zaczela dzialac. Juz taki post byl tu zakladany i za bardzo nikt nic nie mogl powiedziec o tej firmie....
nom ok a farma HALL HUNTER PARTNERSHIP, ponieważ tam firma siela wysyla ludzi do pracy.
już było o tym... ściema na maxa :-/
z kad wiesz ze to jest sciema jakie masz podstawy do tego
>>>z kad wiesz ze to jest sciema jakie masz podstawy do tego
Przepraszam, ale jak nie chcesz wierzyc osobie, ktorej ja wierze na maxa, to prosze bardzo - tylko nigdy wtedy nie pisz o tym, jak cos zle wyjdzie.
że co??????????? :|
szukaj szukaj ... wpisz tutaj w wyszukiwarkę i wyjdą wyniki ...
a chociażby to : https://www.ang.pl/www_siela_pl_59490.html
piszecie ze to wielka sciema jasne ze kazdy sie boi bo wiadomo jakie są biura posredniczące piszecie ze nie maja zadnego biura np Zapraszamy do naszego biura, które czynne jest we wtorki i czwartki w godz. 15.00-18.00.
Gdańsk, ul. Tysiąclecia 24/6............. nie ma osób ktore znaka RAFAŁA SIELSKIEGO? nie byl nikt na tej farmie?
no dobrze,a jeszcze jedno po co ta firma na oszukiwać ludzi i zbierac do wyjazdu jak firma nie pobiera zadnych oplat itp jaki to dla nich interes.............?
bo oni mają kasę od
a: RP
b.od pracodawcy tylko,że -jak ktoś się upewnił- ów pracodawca nie współpracuje z ową agencją.
Ja uważam,że powinieneś wziąć wszelkie dokumenty, jakie podpiszesz tutaj i je przeczytać [jak nie będą chcieli dać- wiesz co się za tym kryje;)]To umowa z agencją-oni Cię nie zatrudniają,tylko pośredniczą i nie biorą odpowiedzialności za pracodawcę. chociaż... może i są pracodawcami... tego dowiesz się z papierów do podpisania.Powinno się też [ale tego w RP nie praktykują nie ???? wiedzieć dlaczego ]podpisać umowę przedwstępną z najważniejszymi punktami:rodzaj, termin pracy, wynagrodzenie, obowiązki i prawa stron, które nie zostaną zmienione we właściwej umowie o pracę. A co gdybyś pojechał,ale się nie sprawdzisz i pracodawca Cię nie będzie chciał? kto opłaca wyjazd... co z zakwaterowaniem?niby niuanse ale ważne....Oczywiście, to, co dotyczy pracy, wszystko podpiszesz w UK...ehhh Trzeba dotrzeć do źródła czyli pracodawcy i zapytać czy współpracują czy nie albo do ludzi, którzy korzystali z usług agencji. pytać na forach polonijnych np. londynek.net itd.
Hej!!

Pracuję na tej farmie, znam wiele osób, które tam były i pracują nadal.
Farma ta ma sporo osób, które wracają na kolejne sezony - więc musi być OK.
Siela - sprawdzona - rozpoczęła działalność w 2007, jest też biuro w Stalowej Woli - też sprawdzone - wszystko w jak najlepszym porządku - POLECAM!!
Witam
Mozesz mi podac numer gg albo adres email do siebie
mam jeszcze pytanko czy mozna tam pracowac przez cały rok?
Witam

Pracowałem za pośrednictwem tej firmy i naprawdę nie narzekam , spędziłem tam 2 miesiące i sporo zarobiłem ale chociaż musiałem ciężko pracować ale się opłacało. Pracowałem na farmie Manor i w tym roku też chce jechać.
Hej
ja jade w maju...hmm...mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle jak tu pisza:]
ja jade 15 maja na Tuesley Farm.ktos jedzie na ta farmr?
Cześc rene ja jade wsiadam w Słupsku moje [gg]
ja jade 8 na Tuesley Farm jedzie ktos w tym terminie
a jedzie ktos 11 maja?
Tak znalazlam juz 5 osob co jada ale 12 maja z firmy ze stalowej woli.Ale skontaktuj sie ze mna 12269641 gg
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia