WYJAZ DO BOURNEMOUTH (UK)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, poszukuje osoby chętnej na wyjazd do Bournemouth (kurort turystyczny W Angli). Termin wyjazdu -jak najszybciej. Cel- praca. Kto jest chętny prosze pisać. Nr.[gg]
Pozdrawiam
z Bournemouth taki kurort turystyczny jak z Gdyni uzdrowisko hehe
Widze, ze ten u gory to ekspert od kurortow :):). Sadze, ze autor ma racje Bournemouth mozna nazwac kurortem turystycznym. W koncu tetni zyciem turystycznym przez caly rok :). Gdyby nazwal London -kurortem to bym polemizowal a tak to tylko popieram.
Sadze, ze wyjazd do Bournemouth w maju to najlepszy czas na znalezienie pracy. Ja sam tak zrobilem w tamtym roku i pracke znalazlem w ciagu 3 dni :). Odradzam wieksze miasta typu: London, Leeds, Birmingham lub Manchester. No chyba ze komus nie zalezy na szybkim znalezieniu roboty i moze czekac nawet do 3 miesiecy. Tylko z czegos trzeba zyc :). Tak wiec powodzenia w znalezieniu chetnej osoby i do dziela :). Pozdrawiam
cześć widze, że ktoś wpadł na świetny pomysł, bardzo chętnie wybrala bym się za granice by podszkolic język!
chetnie wybralabym sie do bournemouth pod koniec sierpnia/we wrzesniu, ale szukam towarzyszki. Jesli jakas kolezanka bylaby chetna na wspolny wyjazd i szukanie pracy moj mail [email]

A jak tam ogolnie jest teraz z praca? sezon konczy sie i ciezko bedzie cos znalezc w hotelach, restauracjach?
Witam! Byłam w Bournemouth w zeszłym roku i w poprzednim w wakacje, w zeszłym roku z pracą nie było za ciekawie, przez pierwszy miesiąc pracowałam przez agencję dorywczo dopiero później znalazłam coś przez znajomego. Ale ja jechałam pod koniec czerwca, to i tak było późno. Nie wiem jak teraz sytuacja się przedstawia, bo nie ma tam już nikogo z moich znajomych.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe