Witam,
nietypowa prośba do Was
Czy mógłby mi ktoś służyć radą i sprawdzić poprawność logiczną zdań, interpunkcję w liście po polsku.
Szanowni Państwo,
Chcę zaoferować Państwu moje doświadczenie zawodowe do pracy w firmie....na stanowisku..... Szukam nowych wyzwań, które pomogą mi w dalszym rozwoju zawodowym. Posiadam niezbędną wiedzę i umiejętności, aby rozwiązywać problemy i dobrze wykonywać tę pracę. Chciałbym wykorzystać zdobyte przeze mnie doświadczenie, a także umiejętności zdobyte na dotychczas zajmowanych stanowiskach w sukces Państwa firmy.
Zgromadzone doświadczenie zawodowe jakie posiadam, od początku opiera się na sprzedaży produktów i usług w branży elektronicznej. Przez ostatnie 7 lat konsekwentnie podnosiłem swoje kwalifikacje, poprzez systematyczne szkolenia. Skutecznie budowałem i doprowadzałem do finalizacji setek transakcji. Dzięki moim działaniom z powodzeniem realizowałem ponad plan miesięczne targety i doprowadziłem do zwiększenia udziałów firmy w rynku z 5% do 20% w skali roku.
Jestem osobą kreatywną, otwartą, w pełni dyspozycyjną, gotowy do pracy od zaraz, zmotywowaną do osiągania sukcesów, gwarantuję pełne zaangażowanie w rozwój Państwa firmy. Będę wdzięczny za umożliwienie mi zaprezentowania swojej osoby na spotkaniu rekrutacyjnym w tym celu pozostaję do Państwa dyspozycji pod telefonem.
Z poważaniem