How now, brown cow - poszukuję kaset

Temat przeniesiony do archwium.
Poszukuję kaset (3) do podręcznika wymowy angielskiej, pt. "How Now Brown Cow?: Course in the Pronunciation of Engish , with Exercises and Dialogues" autorstwa Mimi Ponsonby. Jest to stara rzecz, bo wydana w 1981 roku, lecz fenomenalna. Będę zobowiązana za pomoc w dotarciu do kaset. A może znacie jakieś inne, lepsze podręczniki? Pozdrawiam!
Mam te kasety i wlasnie zgrywam je na mp3, bo sa troche zjechane juz. Jesli to nadal aktualne, moge sie jakos podzielic :) Pisz na [email] jesli jestes zainteresowany/na, bo tutaj pewnie zapomne sprawdzic. Pozdrawiam!
ja tez szukam po calym necie tego!!!wasze posty spadly mi jak z nieba.czy moglabym poprosic rowniez o te nagrania?oczywiscie pokryje koszta.prosze o jakis kontakt na mail [email]
chcialem sie zapytac czy moglabys mi pomoc z ta ksiazka...

ktos mi ja bardzo polecil, a ja nie moge nigdzie dostac...
czy chcialoby ci sie zrobic ksero? i mi przeslac? bardzo mi zalezy i chetnie pokryje wszystkie koszty i twoj czas.

Piotrek
[email]
Witam!
Mam ogromna prośbę! Ja również poszukuję How now brown cow:) Jeżeli mogłabym prosić o kontakt w sprawie książki i kaset ( mp3), byłabym ogromnie wdzięczna! Ja również pokryję wszystkie koszty, ksera, płytek i wysyłki. Bardzo, bardzo mi na tym zależy. Świetnie, że do was dotarłam! Liczę na pomoc i kontakt.
Aneta
[email]
Ja mam to na płycie na mp3,ale potrzebuję podręcznika a ten podręcznik masz na kompie czy jakoś. Jak tak to możemy się wymienić. Mój numer gg - 8144962, jak byś była/był zainteresowana/y to prosze o kontakt. Sprawa jest pilna bo niedługo mam poprawkę z fonetyki!!!!!
Witajcie!

Dysponuje oryginalnymi plytami do How Now Brown Cow.
Zgralem je tez na MP3 (zajmuja ok. 300 MB).
Jakosc CD-Audio.
Jezeli ktos udostepni serwer - moge po kawalku udostepnic nagrania.
Kazdy Unit jest podzielony na poszczegolne czesci/pliki MP3:
- part A - jeden plik MP3;
- part B - drugi plik MP3, itd.
+ dialogi w trzech wersjach.

Wymyslcie jak to udostepnic, bo juz na rozsylanie Poczta Polska nie mam sily...
A podrecznik mam w PDFie (8,5 MB) ;)
moze na tej stronie www.rapidshare.de byloby super jakbys to wrzucil
jezeli uda sie gdzies udostepnic te plytki i ksiazke to sie w kolejce do sciagania ustawiam.:)))
a jesli nie to czy moge prosic o przeslanie na maila?
baaaaaardzo prosze
[email]
hej
mogę prosić o przesłanie podręcznika (spakowanego , podzielonego)
bardzo ale to bardzo proszę
[email]
pozdrawiam
Kasety do ksiazki "How Now Brown Cow" widzialam na emule. Niestety, nie ma tam ksiazki w pdf.
Moze ktoś z was mialby ochote udostepnić pdf na emule?
[email] Bardzo proszę o podręcznik. Wdzięczna będę niesłychanie.
Witaj, Mike. Wiem, ze musisz juz byc znudzony poczta i ciaglymi prosbami o plyte. Ucze z ksiazki How Now Brown Cow i nie pomyslalam, zeby sobie te kasety od razu przegrac , zeby miec 'matryce' do przegrywania na przyszlosc. Nie zlitowalbys sie jeszcze raz, nie skopiowal tych plyt i nie wyslal poczta? Bardzo mi na tym zalezy. Prosze :)
Pozdrawiam, Teresa [email]
Będę, bardzo, bardzo, bardzo wdzięczny za przesłanie mi tego podręcznika
ok mam How Now Brown Cow wyślę CI kopię pod warunkiem,ze opłacisz koszty wysyłki i ksero plus uszczęśliwisz innych potrzebujących z tego forum tym samym dobrym uczynkiem Krzysztof
Pogadam z administratorem serwera mojej szkoły apropos udostępnienia mp3 How Now Brown Cow. Skontaktuj się na moj mail.
15.10.2006 bede się z nim widział tego dnia.
[email]
dobry czlowieku z nieba mi spadles nie moge dostac tej ksiazki a widze za masz juz ja spakowana prosze cie przeslij mi ksiazke i plyty zaplace tobie ale prosze cie ratuj. [email]
to jest bardzo wazne
pozdrawiam dzieki czekam na odpowiedz
Czy ma ktoś aktualnie dostęp do nagrań jakości CD?

Będę wdzięczny za pomoc. :D
Czy ma ktoś aktualnie dostęp do nagrań jakości CD?

Będę wdzięczny za pomoc. :D
Chyba żartujesz :). Książka jest z czasów, kiedy CD jeszcze nie było ;). To, co mam w MP3, ma straszną jakość. Szkoda, bo książka super.
Temat przeniesiony do archwium.