Po pierwsze, nie nazywaj mnie dziewczyną, nie wiesz ile mam lat.
Po drugie, nie jestem arogancka. A nawet jeśli tak sądzisz, tylko sobie wystawiasz taką oceną opinię. Tym bardziej, że nie masz do niej odpowiednich podstaw. Ale jeśli pozwalasz sobie na przyklejanie etykiem, to i ja pozwolę sobie zauważyć, że pogardzasz ludźmi.
I owszem, pierwsze pytanie zadane przeze mnie tutaj na forum było skierowane do wszystkich, następne, jak sam dobrze wiesz, do Ciebie. Stąd nadal twierdzę, że myliłam się, prosząc Cię o pomoc.
Czy słowo 'suka' nie jest obraźliwe? Jakkolwiek byś tego nie ujął, jest.
A to, że Ty tworzyłeś chorwacką bazę, nie znaczy, że ja, Polka, nie mogę używać słowa 'kurcze'. Szczególnie jeśli było ono moim nickiem, a nie wykrzynkikiem wobec Ciebie. Ale żeby to zauważyć, trzeba najpierw przeczytać, potem zrozumieć, a na końcu dopiero wyważyć własne emocje.
A propos słowa 'kurcze'. Nick 'kurcze' jest już zajęty (jaka szkoda), dlatego piszę przez kilka 'e'.
A na pytania o SM odpowiadasz w przeważającej większości Ty, ponieważ tylko Ty czerpiesz z popularności tego programu korzyści. Oczywiście wyprzesz się tego, ale wystarczy poczytać Twoje wpisy, szczególnie te najstarsze.
Pozdrawiam i życzę spokoju