Cytat:
To znaczy, ze jeszcze nikt nie znalazł metody (bo taka nie istnieje), żeby nauczyć się języka do odpowiedniego stopnia w 2 tygodnie, miesiąc, rok. Gdyby tak było, to wszyscy by tak się uczyli. A dlaczego tego nie robia?
A ja uważam, że da się nauczyć języka w rok do co najmniej stopnia podstawowego. Nie każdy ma jednak taką potrzebę. I uważam, że dużo więcej ludzi zna dziś język i to nie dlatego, że poziom nauki języków w naszych szkołach cudownie skoczył w górę i również nie dla tego,że stać wszystkich na drogie z reguły szkoły językowe. Za to dostęp do do internetu ma już chyba każdy i tym samym właśnie do interaktywnych kursów językowych....Ale może ludzie mają problem z wyborem, może jest tego za dużo, czy mają sprawdzać każdy kurs, wszystkie opinie, szukać dziur w regulaminie czy brać pod lupę każdego sprzedawcę ? To byłoby trochę czasochłonne...
Cytat:
Przypomniala mi sie piosenka:...If you put your finger in shit, (no matter how nicely packaged it is) it will still smell of shit.
Całkiem ładna piosenka,znasz coś jeszcze ?
Cytat:
Niestety jakoś nigdy nie miałem wyrozumiałości dla ludzkiej głupoty połączonej z lekkomyślnością, nie mniej jednak doskonale rozumiem ból i frustracje po stracie pieniędzy, oraz prześladującą myśl: za te pieniądze można było kupić coś dziecku czy nawet sobie, a tak poszły na spacer.
O matko! aż tak źle nie było, żadnych prześladujących myśli!!! Widzę, że krytykę masz we krwi... Bardziej chodziło mi o rozgłos, bo jakoś sama nigdzie żadnych opinii o tym kursie, poza jak się później okazało lewymi nie znalazłam...i po to, żeby ostrzec innych...ale ty widzę musisz drążyć dalej i krytykować...
Cytat:
zwłaszcza że po zakupie Krebsa który też chyba oferuje jakąś szybką metodę nauki dalej byłaś podatna na takie zakupy. Swoją drogą Krebs się nie sprawdził?
No muszę Ci powiedzieć, że kurs Krebsa się właśnie sprawdza i bardzo jestem zadowolona :)
Cytat:
czy ktoś używał, lub może coś konstruktywnego na ten temat napisać?
http://centrumpromocyjne.pl/zdrowie/nauczysz-sie-jezyka-obcego-albo-zwrot-pieniedzy/
Sam stworzyłeś ten temat,czyżbyś sam uległ reklamie ?
Więc muszę wam powiedzieć, że właśnie dziś rano dostęp do kursu otrzymałam :)
Logowanie na stronie:
http://www.simplewordsonline.com/login.php
Jeśli zależy ci na fiszkach,niestety musisz uzbroić się w cierpliwość , ja jak widać czekałam na nie dobry miesiąc ! Jeśli chcesz pieniądze masz 2 tygodnie na wysłanie im odstąpienia od umowy.
Ale oczywiście za cały ten bałagan kursu nie polecam!