Witam, Niestety również zostałam oszukana.
Z tej strony: http://centrumpromocyjne.pl/zdrowie/nauczysz-sie-jezyka-obcego-albo-zwrot-pieniedzy/ zamówiłam kurs niby Firmy Simple Words ale otrzymałam emaila z Firmy Easy Phrases numerem zamowienia i z kursem jednak coś mi nie pasowało. Zadzwonilam na numer podany na w/w stronie internetowej i okazało sie ze odezwała sie Firma Simple Words w ktorej zgłosiłam zwrot pieniędzy ale podane przeze mnie imie i nazwisko, numer zamowienia i email był nie znaleziony. Okazało się ze Firma Easy Phrases podszywa sie pod Firme Simple Words i oszukuje ludzi. Musiałam poszukać jakieś źródło kontaktu jednak telefonicznego nie znalazłam, więc postanowiłam wejść na swojego emaila i napisac im na email o zwrocie pieniędzy.Otrzymałam wiadomość od : Tomasz Zieliński (Easy Phrases)
"Dobry Wieczór,
Oczywiście przysługuje Pani zwrot środków pieniężnych, prosimy jednak o podanie przyczyn rezygnacji.
Jeżeli odstąpi Pani od rezygnacji prześlemy Pani trzy fazy kursu.
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta"
A ja odpisałam:
Dobry wieczór!Na stronie której zamawiałam kurs pisało:,,Kliknij w "Rozpocznij naukę języka" i wypełnij formularz na następnej stronie. Fiszki trafią w Twoje ręce po 1 dniu. Potem już Ty oceniasz. Jeśli nie będziesz w 100% usatysfakcjonowany, po prostu otrzymasz zwrot pieniędzy - bez zadawania pytań,,
Rezygnuje z kursu ponieważ nie jestem zadowolona. Uzyskałam odp:
"Witam,
Zwrot zostanie wykonany w ciągu kilku dni za pomocą Transferuj.pl
Pozdrawiam,"
Zapytałam mniej więcej ile to kilka dni i dostałam odpowiedz:"...myślę że w poniedziałek, najpóźniej we wtorek środki będą na koncie." No zobaczymy czy dostane zwrot. Myślę że komuś pomogę tym wpisem :)
Pozdrawiam!