SuperMemo UX - tworzenie własnych kursów

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!!

Zakupiłem program Fast Track to CAE..

Na stronie jest napisane:

"W najnowszej wersji programu dostępna jest również opcja tworzenia i edycji własnych kursów. Wbudowany edytor kursów pozwala na intuicyjne i łatwe przygotowanie własnych kursów, wzbogaconych różnorodnymi ćwiczeniami. Program pozwala również na dodawanie do stron grafik i nagrań dźwiękowych. Własne nagrania współpracują z wbudowanym analizatorem mowy, dzięki czemu można go również wykorzystywać we własnych kursach."

Jak można tworzyć własne kursy?? Gdzie jest ten cały edytor - bardzo zależy mi na tej opcji...bardzo proszę o pomoc.
Wydaje mi się, ze wersja z edytorem jest dostępna tylko jako DEMO pod adresem http://www.supermemo.pl/index2.php?top=3&did=89&ppid=90#download. Po przejściu beta testów program zostanie zaktualizowany i będziesz miał aktualną wersję.

Obecnie możesz te opcję przećwiczyć na DEMO.
W wersji demo owszem jest taka opcja, ale i tak nie można nić robić - można stworzyć nowy kurs ale danych nie da się wprowadzać....
bejotka wiesz może kiedy można się spodziewać SM UX w wersji z edytorem?? Bardzo mi zależy na własnym słownictwie itp a nie na tym co tam jest w tym kursie...
Witam,
czy orientuje się ktoś może czy w SuperMemo UX jest możliwość importowania bazy Q&A podczas tworzenia własnej bazy?? Wiem że w SuperMemo 98 i MSM jest to możliwe ale w wersji UX nie znalazłam takiej opcji. Proszę o pomoc
Nie ma takiej możliwości
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa