Darmowy program ISTRIB

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś z was uczyl się z programem ISTRIB dostepnym pod adresem www.nauka-slowek.org ? Jak dotąd to mój faworyt.
Po kliknieciu w ten link pojawi sie prosba o zainstalowanie Silver Lighta Microsoftu (jeśli nie masz go juz pobranego),ale instalacja trwa chwilke). Program jest darmowy, bardzo ladnie sie prezentuje i jest skuteczny. Ja ucze sie kilkunastu slowek dziennie posiewcajac na to jakies 20-30 min, nie chce wiecej, zeby sie nie przemeczac i nie zniechecac. Naprawde ciezko uwierzyc ze jest darmowy, bo wyglada prfesjonalnie i widac, ze autor sie napracowal. dostepna jest rowniez wymowa (niestety nie ma wymowy do jezyka hiszpanskiego,ale jest dla angielskiego (ja ucze sie obu)). Ponadto mozna dodawac bardzo szybko i latwo obrazki, co wzmaga skutecznosc nauki.

Ciekawa jestem waszych doswiadczen z tym bądź innymi programami.

Pozdrawiam

M.
znam ten program, jest naprawdę użyteczny. I ładny:-) Nie można tworzyć grup wyrazów, ale wystarczy wtedy utworzyć inne konto i tam wpisywać słówka z innej kategorii. Jestem od roku w Londynie i codziennie podłapuje kilka nowych słówek, potem je sobie wpisuje do istrib, dzięki czemu ich nie gubię. Powtórki są zaprogramowane z głową. lekcja nie trwa wieczność, nawet jeśli mam juz wprowadzone przeszło 2 tys słów. Ja znalazłam ten program pod adresem www.learn-vocabulary.org

Wczesniej korzystalam z pytacz master, ale to jak niebo do ziemi. Komfort nauki i skutecznosc nieporownywalne.

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa