Panie Bejotka - to jest kilka perełek z twoich niby "kulturalnych", "fachowych" i "merytorycznych" wypowiedzi z for *ang pl/hiszpanski ang pl* oraz z forum *angielski edu pl*...
chamstwo i cynizm w białych rękawiczkach...
bejotka:
"Przykro mi to pisać, nie chcę nikogo obrażać, ale po 100 i więcej nowych słówek dziennie może się uczyć tylko geniusz albo idiota..."
"Żałosne jest sprowadzanie działalności tej firmy jedynie do porównywania dwóch programów..."
"Człowieku, 9.000 słówek uważasz za małą ilość..."
"To kiepsko zauważyłas. Jako dodatki do gazet i magazynów komputerowych ukazywały się bardzo dobre programy..."
"Nie bedę więcej odpowiadał na Twoje pytania jeśli będą zgłaszane pod tak bezmyślnymi nazwami..."
"Pomyśl czasami!..."
"Pisałem już kilkakrotnie, że inteligentny student po przerobieniu całości powinien zainstalować sobie Basic English w wersji angielsko-angielskiej..."
"1. Wybierz jakiś nick i pisz zawsze pod jednym. Ten ostatni, muszę przyznać jest raczej obraźliwy. Ja Ci tłumaczę, jak Kacper suce, odpowiadam na każde pytania, a Ty mi tu "kurczeeeeeeeee" zasuwasz!..."
"Zazwyczaj nie odpowiadam osobom niezalogowanym, w Twoim wypadku sposobało mi się duże zainteresowanie programem SM. Wydawało mi się, że warto Ci pomóc, ale chyba się myliłem..."
"Wśród ludzi inteligentnych bywają złośliwi. Jednak tylko złośliwi są żałośni. I Ty własnie do nich sie zaliczasz...."
"Twoja metoda oceny algorytmu SM do złudzenia przypomina angdotkę 0 studencie "naukowcu" który ocenia zdolnosci chłeł.
Student umieścił na tace pchłę i powiedział skacz. Pchła skoczyła.
Student wyrwał jej jedną nóżkę i powiedział skacz. Pchła skoczyła.
Student wyrwał jej drugą nóżkę i powiedział skacz. Pchła skoczyła.
Student wyrwał jej trzecia nóżkę i powiedział skacz. Pchła skoczyła.
Gdy wyrwał jej czwartą nóżkę i powiedział skacz, pchła nie skoczyła.
Student napisał swój wniosek "PO WYRWANIU CZTERECH NÓŻEK PCHŁA GŁUCHNIE".
I to by było na tyle...."
"Już chyba 1000 razy tu pisałem, że optymalną ilością nowych wyrażeń wprowadzanych do procesu nauki w programie SuperMemo jest 30. Bardzo zaawansowani, to znaczy tacy, którzy CPE mają za sobą i uczą się, by wyjechać do USA i tam studiować lub pracować moga narzucić sobie tempo 50-100 nowych wyrażeń dziennie. Więcej mogą uczyć się, bez obrazy, tylko idioci..."
"Oczywiście, że niemożliwe. Nie zauważyłeś ironii. Na wszelki wypadek sprawdź w encyklopedii co to jest ironia."
"Trzeba poczytac, post po poscie. Inaczej nie da rady. Skorzystaj może z wyszukiwarki, tylko inteligentnie proszę..."
"Inteligentny student wie, że program wspomagający naukę języków, to nie "klikando", a narzędzie wymagające myślenię i pracy..."
"Są ludzie, którzy nigdy nikomu w niczym nie pomogli, ale cały swój wysiłek poświęcają krytyce innych. Czy Ty Aniu nie jesteś czasem starą panną?..."