no i co robic???

Temat przeniesiony do archwium.
hej.jestem od prawie roku w londynie jako aupair.chodze do collegu na angielski-poziom prof.chce wrocic do polski na studia-anglistyka w pazdzierniku.studiowalam juz anglistyke na uwmie ale tylko 3 miesiace bo nie radzilam sobie na konwersacjach wiec pojechalam do angli(z czego sie bardzo ciesze bo teraz gadam az za duzo :)))chcialam zdawac jeszce raz na anglistykae ale na internecie sprawdzilam ze wszedzie jest konkurs swiadectw a ja chodzilam do jednego z najlepszych lo w olsztynie i nie mogla wyciagnac ponad4.0:( wiec uniwerek odpada.dlatego zastanawiam sie nad kolegium w szczytnie?za jakies opinie bylabym bardzo wdzieczna?atmosfera,poziom,wyk
ladowcy,examiny
wstepne,sesje,programy zagraniczne,internat,i co po tym kolegium mozna robic???
z gory dziekuje
chcialam zdawac jeszce raz na anglistykae ale na internecie sprawdzilam ze wszedzie jest konkurs swiadectw

Konkurs swiadectw moze dotyczyc tylko nowej matury. Osoby ze stara matura beda pewnie pisac egzamin na poziomie porownywalnym do nowej matury (z wymaganych przedmiotow), czyli stare swiadectwo nie ma tu nic do rzeczy. Dla niektorych to zle, dla Ciebie pewnie dobrze!
jesli mialabym zdawac examin porownywalny z nowa matura to chyba sie powiesze bo to chyba znaczy -znow jez polski historia i takie tam a gdzie ja to teraz sobie przypomne??
historie ipolski trzeba zdawac, jezeli sa brane pod uwage w tym konkursie swiadectw!
no i z tego co wiem to zwykle sa brane:(
trzeba sprawdzic, czy są brane pod uwagę przez tę konkretną jednostkę.
"zwykle" nic nie znaczy
na uwm sa
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe