kto na anglistyke uj ze stara matura:)?

Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna
Heh-zaczelo sie swietnie-pierwsza czesc poszla mi bardzo dobrze-wszystko wpisalem-natomiast druga sprawila mi troche klopotu-nawet nie troche tylko duzo, bo wieszkosci nie wpisalem:/pomieszalo mi sie zdrowo.
Streszczenie wypadlo raczej ok-nie bylo trudno-lepiej pisac o sciaganiu niz o analfabetyzmie w Polsce Ludowej ;)
Zdania byly ok., ale zaskoczyli mnie-Ciebie moze rowniez-spodziewalem sie tlumaczen-w sumie nawet wolalbym tlumaczenia-kulturowka nalezala raczej do prostych-nie sprawila mi az tak duzych problemow.
Ogolnie-jest ok, ale niestety "ok" nie wystarczy-jestem przekonany,ze bede mial niewystarczajaca ilosc punktow-glownie przez ten listening Part 2 :/
I was good but not the best ;)
Trzymam teraz za Ciebie lokiee kciuki :)
dokladnie, zaskoczyli mnie tym, ze nie bylo tlumaczen zdan...a moze i lepiej...zobaczymy, ale zawsze lepiej sie nastawiac na najgorsze i miec pozniej mila niespodzianke...:)
daj znac jak dostaniesz wyniki:)
pozdrawiam
ps. jedno tylko pytanko, powinno byc "God save the King" czy "Queen!", bo wlasnie sie zaczelam zastanawiac jak wyszlam, ze chyba raczej King, bo chodzilo o "traditional title". A ja wpisalam Queen...ale co tam, nie ma co juz sie rozwodzic:)
bajbaj
Ja wpisalem "God save the Queen"-pozniej juz sie jakos nie zastanawialem :)
Wyniki beda gdzies okolo 10 wiec jakby co to wpisze tutaj co i jak-14 bede w Krk wiec chetnie zajde pod Instytut Fil. i zobacze ilez to staromaturzystow przyjeli na kierunek :)
pampam
God save the Queen
no to teraz nam zostalo tylko miec nadzieje ze reszte tez wpisalismy dobrze i....do zobaczenia w pazdzierniku:)
no i po ptokach:/ mi sie nie udalo:P w takim razie za jakis czas atakuje podyplomowke dla tlumaczy:D
szkoda! a ile w koncu ludzi ze stara sie dostalo??? ;/
podyplomowe dla tlumaczy? a gdzie w takim razie teraz studiujesz, jesli mozna zapytac?:)
tego jeszcze nie wiem, moze uda mi sie sprawdzic w pon, bo sama jestem ciekawa.
Podyplomowka jesli juz to dopiero za 3 lata bo skonczylam wlasnie II rok stosunkow miedzynarodowych na UJ.
:)
Mnie rowniez sie nie udalo-szkoda-mogli by cos wiecej napisac na elektr. koncie-w czwartek z checia zobacze ilu staromaturzystow sie dostalo.
ja jade jutro sie wpisac na 3rok to sprawdze i napisze:) na prawde szkoda,ze nie poszlo! z tego co wiem chyba tylko 2osoby z wieczorowych sie dostaly;/ wiec nie jest latwo...
Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna

« 

Kultura