Lista osób, które się dostaną, zostanie ogłoszona 14 lipca w czwartek. Żeby się dowiedzieć, trzeba stawić się tam osobiście...Ja ze swej strony nie mam żadnych złudzeń...cóż...nie wiecie może czegoś więcej na temat? Chodzi mi o próg punktowy, ilość chętnych, informacje na temat rekrutacji..ciekaiw mnie jeszcze jeden fakt, mianowicie, jak zamierzają pogodzić osoby ze starą maturą z nowomaturzystami...czy "wezmą" połowę nowych i połowę starych? Jestem z niedaleka.. tzn. mieszkam niepodal Częstochowy, tak naprawdę nie wiedziałam o takim zainteresowaniu, myślałam, że Częstochowa jest raczej wyjściem alternatywnym dla osób wybierających się na studia językowe...zastanawiam się jeszcze, jak to się przekłada na poziom studiowania..chodzi mi głównie o porównanie WSP z NKJO na Jana Pawła...Wiem oczywiście, że NKJO jest przystosowane do szkolenia nauczycieli i pod tym względem chyba wyprzedza WSP. A co wy o tym myślicie? Czy macie podobne obawy? A może wiecie coś jeszcze na temat rekrutacji? Pozdrawiam...