ANGLISTYKA NA UŁ . Info i kto sie dostal?;-)

Temat przeniesiony do archwium.
121-143 z 143
| następna
Aguś to znowu ja, przyszłam Cię zadręczać pytaniami;-). Nie wiesz czy na UŁ wybiera się potem jakieś specjalizacje typu translatorska lub nauczycielska?
ha! :>
juz sie zestresowalam tymi calymi studiami.. ;]
:-) no co Ty, to co ja mam mówić.....
Ta.. Madziarena ( nasza kolezanka z roku ) to juz sonety zaczyna czytywac.. :-P
hhehe ;)))
Ania a Ty jestes moze z Wloclawka?
Agaatkaa, Malvka, Madga i Pierwszaki Które Też Czytają Ale Się Nie Wypowiadają (jak ja :-)) mam taką propozycję! Spotkajmy się wszyscy w dniu rozpoczęcia - wręczenia indeksów gdzieś w umówionym miejscu w Instytucie, np. parter przy zejściu do klubu, za portiernią. Będzie raźniej, weselej, łatwiej się odnajdziemy w nowym miejscu. A więc...?
no problem.. ;-) My juz z Madziarena na parapetowke umowione :> hehe pozdrawiam ;-)
hej, tu malva_t, tylko pod innym nickiem, bo nie miałam siły znowu się logować...nie ma sprawy możemy się spotkać:), bardzo chętnie. Tym bardziej, że dla mnie to zupełnie obce miasto bez jakiejkolwiek rodziny czy znajomych. pozdrawiam:)
UWAGA do wszystkich zainteresowanych- bylam dzisiaj na wydziale i jest juz lista dla pierwszego roku - czyli jest napisane kto jest w jakie grupie i z kim, nie ma natomiast planu (jeszcze). Pod spodem jest dopisane : "nie wolno zmieniac grup". Tyle wiem i podzrawiam:)
nowina! juz we wtorek była ta lista!
Byc moze, nie bywam w instytucie codziennie:)
Kochani!no to super! Ci, ktorzy nas czytają i chcą się szybciej zasymilować zapraszamy za portiernię w dniu rozpoczęcia :-) Malva_t nic się nie martw, ja jestem z Łodzi. Jakby co to chętnie opowiem o tym i owym. Do zobaczenia za 2 tyg!
a gdzie ta portiernia..?:P
Jak wchodzisz do budynku to po prawej stronie jest budka portiera. A za nią schody w dół (tutaj jest 'palarnia'), które prowadzą do szatni i do 'klubu' - w prawo i do końca. Czyli portiernia, zaraz przy wejściu.
Koleżanki drogie! (kieruję ten wpis do wszystkich spoza Łodzi). Jeśli nadal nie macie koncepcji, gdzie zamieszkacie podczas studiów to mam dla Was propozycję! Moja koleżanka ma do wynajęcia pokój w kamienicy w centrum. Pokój jest jednoosobowy ale spory, za malutką kuchenką. Łazienka jest wspólna. W mieszkaniu mieszka jeszcze mama i siostra koleżanki (czyli potencjalna konkurencja do łazienki) ale bardzo spokojne i niekonfliktowe. Mieszkanko jest sympatyczne, blisko uczelni (tzn trzeba kawałek dojechać tramwajem, ale przystanek jest na przeciwko kamienicy). Cena, z tego co wiem, ok 400zł za miesiąc. Jedyny warunek - kobitki poszukują raczej spokojnej lokatorki, więc jeśli ktoś planuje ostre imprezy to nie polecam. Jeśli ktoś jest zainteresowany - piszcie na [gg] . PZDR
400 zł za pokój w jakiejś obskurnej kamienicy!!!!!!!! zartują se kobity
* po drodze ktos pytal czy ja z włoclawka jestem- odp że nie;]

ja ide so SWSPiZ na angol no i dostaalm akademik na gdańskiej;] bylam w środq i nie pwoiem standarcik jest ;] na zew tesh go widać;]

Martwi mnie jednak fakt ze na razie przydzieli mnie do 4 a chcialam pokoj max 2, 3 osobowy;// za ta 4 życzą sobie tylko 200PeeLeNow wiec to nei majatek ;p mam nadzieje ze to sie zmieni i trafie do pokoju a nei do kołchozu;]

Jak ktoś tam zamierza mieszkać to niech coś napisze;] [gg]
pozdro;]
100dentka, to może odwiedzisz mnie szybciej i pokażesz miasto jesli to nie problem? a przede wszystkim jak dotrzeć do wydziału....bo znając mnie nie trafię...zjawię się w Łodzi trochę przed 1.10.
Wie ktos moze kiedy mamy rozpoczecie ?
;-]
1.10. o 13:00:], na stronie wydziału jest taka infa.
No dzieki:D
Wiecie, że już jest plan! Przynajmniej na Uniwerku w gablotce sobie wisi. Nie wiemy czy w necie też, jeszcze nie sprawdzałyśmy. Które jesteście grupy? Czy ktoś jest z A lub C? Pozdro :)
dziewczyny,
rozpoczynam mag.uzu. od stycznia (j.ang. i zastosowania komp.). może słyszałyście lub znacie kogoś kto skończył tą specjalność. Chciałabym dowiedzieć się coś na temat tych studiów gdyż są bardzo drogie. dzięki
Temat przeniesiony do archwium.
121-143 z 143
| następna