AP Krakow-kto sie dostal a kto nie. WAZNE!!!

Temat przeniesiony do archwium.
witam:-) mam male pytanko. nie dostalam sie na AP i skladam odwolanie. zatanawiam sie czy moze ktos przypadkiem nie zrezygnuje z filologii angielskiej na AP w Krakowie. wiem ze to malo prawdopodobne ale zapytac moge. chcialabym wiedziec po prostu czy mam jakies szanse na przyjecie z odwolania.a tak poza tym to mam jeszcze pytanie do ludzi ktorzy sa w takiej sytuacji jak ja. co teraz robicie? dostaliscie sie gdzies indziej? czy moze zrezygnowaliscie ze studiow, ewentualnie cos zaocznie/ prywatnie? mam metlik w glowie i nie wiem co robic. skladaliscie odwolania? ilu pkt Wam braklo? pozdrawiam i prosze o odpowiedz:-)
nikt stad sie nie dostal na AP??? odezwijcie sie hehe;-)
czesc, ja sie nie dostałam na Ap ale dałam sobie z tą szkołą spokó, słyszałam że jest tam pełno korupcji, ale nie o to chodzi, nie pisze żadnego odwołania bo to nie w moim stylu, wolę iść do szkoły w której nikt nie będzie mi robił łaski że sie tam ucze, zastanawiam sie pomiędzy państwową akademią świętokrzyską w kielcach oraz prywatną szkołą WSU, ale chyba wybiore tą prywatną bo w prywatnych szkołach traktują studentów jak ludzi i są tam lepsze warunki. A ty co zamierzasz?
ja tez bede zdawac na swietokrzyska. a WSU to ta szkola umiejetnosci w kielcach czy jakos tak? skad jestes? ja mielec. zastanawiam sie jeszcze nad gallusem w krakowie. pozdrawiam:-)
O ile wiem to Gallus jest w Katowicach :)
Pzdr
tfu:-) przejezyczenie. oczywiscie chodzilo mi o katowice:-)
ludzie co z Wami? czy nikt z przyszlych studentow AP nie zaglada na to forum czy co? odezwijcie sie jesli gdzies tam jestescie;-)pozdrawiam
czesc :) jedno miejsce na pewno bedzie wolne bo zrezygnowalam.Moze akurat Ci sie uda, pozdrawiam
hmmm no nie powiem ze sie nie ciesze:-) nie no zartuje. zrezygnowalas? jestem zdziwiona. czyli to znaczy, ze mimo iz pan w sekretariacie powiedzial mi ze od 5 lat nikt nie zrezygnowal jednak jakies miejsca sie zwalniaja:-) no nic. powodzenia na kierunku ktory wybralas. a tak swoja droga to co to takiego? pozdrawiam:-)
CZESC JA TEZ SIE NIE DOSTAŁAM NA AP:( SZKODA ALE IDE NA STUDIUM W KRAKOWIE NA TURYSTYKĘ BO DO NKJO W KRAKOWIE NA WIECZOROWE TRZEBA PŁACIĆ 2400 ZŁ A MNIE NA AKIE KOSZTY NIESTETY NIE STAĆ :( POZDRAWIAM
lingwistyka na WSE, przypuszczam ze pan w sekretariacie sciemnial, niemniej jednak milo pomyslec ze sie jest w pewnym sensie neicodziennym
jestem z okolic kielc i pewnie dlatego interesują mnie raczej szkoły w tym regionie, a ty skąd jesteś? Pisałaś że będziesz próbowała na akademi świętokrzyskiej jesli tak to w kielcach czy w piotrkowie? Słyszałam że w piotrkowie jest o wiele wyższy poziom. Pozdro
jest lingwistyka na WSE i to calkiem niezla podobno:-) pozdrawiam
hej, ja sie dostalam na AP, tyle ze na politologie, nie mam tak zlego zdania o tej oczelni, co do tego ze na prywatnych nie ma korupcji, hmmm, predzej tam bym sie tego spodziewala, pozdrawiam :D
ja też się nie dostałam na anglistykę na AP, ale że jestem 4 w kolejce to mam nadzieję, że jednak zostanę przyjęta. Jednocześnie składam na hiszpański, bo tam się dostałam i najwyżej będę przenosić papiery :)
Pozdrawiam
hej, można wiedzieć ile miałaś z anglika podstawowego, że się dostałaś na hiszpański?:) wogóle to gratulacje:) ja mialem 98% i sie zastanawialem czy bym wpadl na liste, czy tez nie.. ;-)
100 % + śr. 4,5 - taki był, jak wiesz, próg.
Ja się dostałam i nie rezygnuje, ale na pewno sporo ludzi zrezygnuje. Sama wiem o dwóch czy trzech takich osobach. Pisz odwołanie, przyda się jakiś pierwiastek męski ;-)
właśnie, właśnie, jestem za ;) Też słyszałam, że duuużo osób rezygnuje.
Ja miałam 100% i 5-średnia.
Powodzenia i pozdrawiam.
A Ty, Magda, nie rezygnujesz, mam nadzieję? :)
Kto rezygnuje, niech żałuje ;)
Klaudia Ty jestes z Mielca?odezwij sie na maila jak mozesz:) [email] :) nie wiem czy my sie nie znamy:)
mossia_niezalogowana: Ech, właśnie się zastanawiam... :) Ale podejrzewam, że jakbym zrezygnowała to kolega yarus byłby nader zadowolony z tego faktu,że zwalnia się jeszcze jedno miejsce... :D
Niemniej jednak całkiem możliwe że się spotkamy. Było by miło. :)
hej ja tez ide na wsu.tez na angielski
moniniu, czy jak Ci tam: dlaczego każdy nieudacznik zasłania się korupcją? Trzeba się było lepiej przygotować na egzamin. Idź, idź na WSU, tam poziom w sam raz dla Ciebie.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Programy do nauki języków