CZY KTOŚ MOŻE MI TO PRZETŁUMACZYĆ???

Temat przeniesiony do archwium.
Możecie mi to szybko przetłumaczyć ??? Baaaaardzo mi na tym zależy.
U mnie wszystko w porządku ale bardzo za wami tęsknie.Strasznie mi się nudzi w Polsce.Siedze w domu i myśle o was i tych wakacjach. Pewnie się fajnie bawicie...Poznaliście już jakiś nowych ludzi? Mam nadzieje że nie starcimy kontaktu i jeszcze kiedyś się zobaczymy.Pozdrów wszystkich.
>Możecie mi to szybko przetłumaczyć ??? Baaaaardzo mi na tym zależy.

Chyba nie az tak baaaaaaaaaaardzo, bo sama bys sie troche najpierw wysilila.
potrzebne ci to tłumaczenie jeszcze madziu? Bo widze ze jest tu jakas wredna eva. Może nie wszyscy szanowna evo znają angielski?pomyślałaś o tym?

widze ze pisałaś ze musisz miec to szybko ale jak jeszcze jestes sie odezwij bo nie wiem czy jest sens pisac.
Pomyslalam, ale z tekstu sobie wywnioskowalam, ze Madzia spedzila czas z anglojezycznymi znajomymi wiec jakos sie z nimi musiala porozumiewac. Jakies elementarne konstrukcje i podstawowe slowa musi wiec Madzia znac a teraz to tylko idzie na latwizne. Chyba ze byl to tylko (a moze az) language of love ;)

>widze ze pisałaś ze musisz miec to szybko ale jak jeszcze jestes sie
>odezwij bo nie wiem czy jest sens pisac.
Pisz, taki tekscic to sie pol minuty pisze, nie trzeba sie zastanawiac czy jest sens czy nie.

wredna eva.
Jak możesz przetłumaczyć to baaaaaardzo prosze:)
Nie proszę o kmentarze na temat moich umiejętności językowych tylko o pomoc... więc jeśli chcesz mi wrzucać to w ogóle nie pisz
Jeśli mógłbyś mi to jak najszybciej przetłumaczyć to byłabym Ci bardzo wdzięczna:))))))
Trochę się spieszę - to tak naprędce :)
pozdro:)

Generally I'm all right but of course I miss you much. I'm awfully bored here in Poland. Hanging around in my house I keep thinking of you and of those holidays. You must have a good time... Have you met any new guys?
I hope we will be in touch and meet again in the near future.
Remember me to all my buddies
Dziekuję Ci bardzo za przetłumaczenie:) Fajnie, że niektórzy potrafią zrozumieć, że nie każdy jest dobry z angielskiego:*
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa